Συνελήφθησαν 10 άτομα για παράνομη παροχή υπηρεσίας στάθμευσης οχημάτων

Ήταν σε δημόσιο χώρο έξω από κέντρα διασκέδασης στη Γλυφάδα

  • -
  • -
Συνελήφθησαν 10 άτομα για παράνομη παροχή υπηρεσίας στάθμευσης οχημάτων
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μάρτυρες της γνωστής εικόνας έξω από τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, με τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα σε δημόσιο χώρο έγιναν για μια ακόμα φορά οι κάτοικοι της Γλυφάδας το περασμένο Σαββατόβραδο. Σε αυτή την περίπτωση όμως η αστυνομία ανέλαβε δράση συλλαμβάνοντας 10 άτομα.

Πιο συγκεκριμένα η Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής στο πλαίσιο διενέργειας ειδικής εξόρμησης της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής συνελήφθησαν 10 άτομα για παράνομη παροχή υπηρεσίας στάθμευσης οχημάτων σε δημόσιο χώρο έξω από κέντρα διασκέδασης στη Γλυφάδα.

Στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων, για την περιστολή της δραστηριότητας ατόμων, που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων, πρώτες πρωινές ώρες της 11-07-2020, πραγματοποιήθηκε από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, εξόρμηση σε κέντρα διασκέδασης και καταστήματα παρεμφερούς είδους στην περιοχή της Γλυφάδας.

Αποτέλεσμα των ελέγχων ήταν η σύλληψη δέκα (10) ατόμων (-6- ημεδαποί και -4- αλλοδαποί), εκ των οποίων οι έξι (6) εργάζονταν ως παρκαδόροι και οι τέσσερεις (4) ως προσωρινά υπεύθυνοι καταστημάτων.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω έναντι χρηματικού αντιτίμου και χωρίς την έκδοση φορολογικού παραστατικού (απόδειξη), παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών, που προσέρχονταν στα καταστήματα και στάθμευαν αυτά σε οδούς, πεζοδρόμια κ.λπ. δημόσιους χώρους, τους οποίους είχαν καταλάβει με κώνους, σιδερένια εμπόδια και άλλα σταθμευμένα οχήματα.

Παράλληλα ενημερώθηκαν λοιπές συναρμόδιες υπηρεσίες (οικείοι Ο.Τ.Α. και Δ.Ο.Υ.), για τις δικές τους περαιτέρω ενέργειες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...