Ποιο είναι το επίσημο αυτοκίνητο της 85ης ΔΕΘ;

Ένα ηλεκτρικό μοντέλο θα αναλάβει να εξυπηρετήσει τις μετακινήσεις στην έκθεση Θεσσαλονίκης

  • -
  • -

Το επίσημο αυτοκίνητο μετακινήσεων στην 85η ΔΕΘ θα είναι το ηλεκτρικό Volkswagen e-Golf. Μέχρι την έλευση του νέου αμιγώς ηλεκτρικού ID.3, το οποίο μάλιστα θα κάνει πρεμιέρα στο ελληνικό κοινό στην ΔΕΘ.

Η παράδοση και παραλαβή του επίσημου αυτοκινήτου της 85ης ΔΕΘ έγινε από τον Αντώνη Μαυριδόγλου διευθύνοντα σύμβουλο της Kosmocar, τον διευθυντή πωλήσεων, Νίκο Πρέζα, τον πρόεδρο της ΔΕΘ, Τάσο Τζήκα και τον διευθύνοντα σύμβουλο, Κυριάκου Ποζρικίδη.

“Είναι μεγάλη η χαρά μας που το ηλεκτρικό αυτοκίνητο Volkswagen e-Golf θα αποτελέσει το επίσημο αυτοκίνητο της ΔΕΘ. Η έκθεση άλλωστε εδώ και πολλά χρόνια είναι εναρμονισμένη με την τεχνολογία. Η παρουσία του συγκεκριμένου ηλεκτρικού αυτοκινήτου θα αποτελέσει τη συνέχεια παρουσίασης καινοτόμων προϊόντων”, τόνισε ο πρόεδρος της ΔΕΘ κ. Τζίκας.

 Με τη σειρά του ο κ. Ποζρικίδης συμπλήρωσε: “Διαλέξαμε αυτό το αυτοκίνητο γιατί δείχνει το μέλλον. Είναι αυτό που θα μας οδηγήσει στην επόμενη φάση της αυτοκίνησης. Είμαστε χαρούμενοι που στη ΔΕΘ, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της στις αρχές Σεπτέμβρη, θα έχουμε στη διάθεσή μας ένα τέτοιο όμορφο, καινοτόμο και χαρισματικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο”.

Από την πλευρά της Volkswagen, ο Νίκος Πρέζας επισήμανε: “Είναι ιδιαίτερη στιγμή για εμάς που γιορτάζουμε τα 50 χρόνια της εταιρείας μας με μια τέτοια εκδήλωση. Το ηλεκτρικό Golf αποτελεί ένα ξεχωριστό προϊόν για εμάς, μέχρι την έλευση του ολοκαίνουργιου ID.3 που θα αποτελέσει το ξεκίνημα μιας νέας αρχής στην ηλεκτροκίνηση και θα ανοίξει σε εμάς ένα νέο κεφάλαιο στην ελληνική αγορά”.

[ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ]

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...