Harley On Tour 2020

Περισσότεροι από 300 αναβάτες πήραν μία γεύση από 23 μοντέλα του 2020 της Harley Davidson

  • -
  • -

Μέσα από το Harley On Tour, η Harley-Davidson προσφέρει τη δυνατότητα στους φίλους της αμερικανικής εταιρείας να δοκιμάσουν τις μοτοσικλέτες της θρυλικής μάρκας. Φέτος, το φορτηγό που μεταφέρει τις μοτοσικλέτες έκανε στάση και στη χώρα μας, με περισσότερους από 300 αναβάτες να παίρνουν μία γεύση από 23 μοντέλα της Harley-Davidson. Μπορεί το 2020 η άφιξη του να  πραγματοποιήθηκε με μία μικρή καθυστέρηση λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά η Harley έμεινε πιστή στο ετήσιο ραντεβού της με το ελληνικό κοινό, κάνοντας στάση στις επίσημες αντιπροσωπείες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.



Πιο συγκεκριμένα, το Harley On Tour, βρέθηκε στην αντιπροσωπεία της Harley-Davidson Athena στις 27 και 28 Ιουνίου του 2020, ενώ στη Harley-Davidson Thessaloniki στις 4 και 5 Ιουλίου. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του φορτηγού, οι ιδιοκτήτες Harley που ενδιαφέρονται για την επόμενη μοτοσυκλέτα τους, καθώς επίσης και οι λάτρεις της μάρκας που επιθυμούν να αγοράσουν την πρώτη τους Harley-Davidson, είχαν την ευκαιρία να προγραμματίσουν ένα test ride και να επιλέξουν τη μοτοσυκλέτα που τους ταιριάζει, ανάμεσα στα 23 μοντέλα της γκάμας.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι όλες οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής και προστασίας σύμφωνα με τα μέτρα ασφαλείας και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για την αποφυγή της εξάπλωσης της πανδημίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...