Ευκολία και ασφάλεια με τις σύγχρονες υπηρεσίες after sales της Kosmocar-Volkswagen

Κλείστε ραντεβού για service από το tablet και παραδώστε το αυτοκίνητό σας χωρίς να φύγετε από το σπίτι

  • -
  • -

Μία ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών After Sales που ως στόχο έχουν να προσφέρουν ευκολία και ασφάλεια στους πελάτες της, λανσάρει η Kosmocar-Volkswagen. Οι νέες υπηρεσίες εντάσσονται στο πρόγραμμα Volkswagen MORE for you, που έχει σχεδιαστεί για την εξυπηρέτηση κάθε υποψηφίου πελάτη αλλά και κάθε ιδιοκτήτη μοντέλου της γερμανικής μάρκας.

Συγκεκριμένα, στη διάθεση των κατόχων μοντέλων της Volkswagen είναι άμεσα οι εξής υπηρεσίες, στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service της Kosmocar:

Pick-up & Delivery - η παραλαβή για το service και επιστροφή-παράδοση του οχήματος, γίνεται στο χώρο που θα υποδείξει ο πελάτης.

MyServiceNow - ο πελάτης μπορεί να προγραμματίσει το ραντεβού για service σε πραγματικό χρόνο και να ενημερωθεί για την αξία του online, από την ευκολία του υπολογιστή ή του κινητού του τηλεφώνου, με λίγα μόλις clicks.

Online Service - ο πελάτης ενημερώνεται online για τις επιπλέον εργασίες που ενδεχομένως να προκύψουν κατά τον έλεγχο στο συνεργείο και δίνει τη σχετική έγκριση.

Φροντίδα Clean Plus - απολύμανση του συστήματος κλιματισμού, τοποθέτηση φίλτρου ενεργού άνθρακα και δωρεάν έλεγχος βασικών σημείων.

Οι υπηρεσίες αυτές είναι ήδη διαθέσιμες, σε όλο το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Volkswagen της Kosmocar σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις νέες υπηρεσίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν στο δίκτυο της Kosmocar σε όλη την Ελλάδα ή στη σχετική ιστοσελίδα της Kosmocar-Volkswagen https://www.volkswagen.gr/el/owners-and-users//new-innovative-services.html


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...