Πλουσιότερος στάνταρ εξοπλισμός και στοιχεία συνδεσιμότητας για τα επαγγελματικά μοντέλα Ford

Με προσθήκη μόντεμ, υπηρεσίες συνδεσιμότητας αλλά και «over-the-air» ενημερώσεις να περιλαμβάνονται τώρα στο βασικό εξοπλισμό

  • -
  • -

Το μόντεμ FordPass Connect περιλαμβάνεται τώρα στο βασικό εξοπλισμό της πλειοψηφίας των επαγγελματικών οχημάτων της Ford, ενώ οι υπηρεσίες FordPass Connect παρέχονται πλέον δωρεάν σε όλη την Ευρώπη.

Στα επαγγελματικά οχήματα -μεταξύ άλλων στα Transit, Transit Custom και Ranger- της Ford, είναι πλέον διαθέσιμες, όπως και στα επιβατικά μοντέλα της, οι «over-the-air» ενημερώσεις λογισμικού, που τα διατηρούν στην αιχμή της τεχνολογικής εξέλιξης παρέχοντας πρόσβαση σε νέα χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή, οι ασύρματες ενημερώσεις αναβαθμίζουν την ποιότητα και μεγιστοποιούν την παραγωγικότητα, ελαχιστοποιώντας το χρόνο που τα οχήματα βρίσκονται εκτός λειτουργίας.

Το Guard Mode, ένα νέο σύστημα προστασίας υψηλού επιπέδου που λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο, προσφέρει πρόσθετη ξεγνοιασιά προστατεύοντας οχήματα και επιχειρήσεις από εγκληματικές ενέργειες.

Επιπλέον, το σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας SYNC 3 της Ford με AppLink επιτρέπει στους οδηγούς να συνεργάζονται άνετα και με ασφάλεια με εφαρμογές smartphone χρησιμοποιώντας τη μεγάλη οθόνη αφής του οχήματος και διαισθητικές φωνητικές εντολές. Την ίδια στιγμή, η Cisco Webex βοηθά τους οδηγούς να παραμένουν διασυνδεδεμένοι με συναδέλφους και πελάτες, όπου και να βρίσκονται.

Η Ford έχει ήδη κατασκευάσει πάνω από 100.000 συνδεδεμένα επαγγελματικά οχήματα για την Ευρώπη. Η εταιρεία εκτιμά ότι ο αριθμός αυτός θα ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο μέσα στην επόμενη τριετία.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...