Είστε τρίτεκνη οικογένεια; Jeep Compass με όφελος άνω των 15.000 ευρώ!

Απαλλαγή από το τέλος ταξινόμησης και γενναίες εκπτώσεις από την Jeep

  • -
  • -

Έχετε τρία παιδιά; Θέλετε ευρύχωρο εσωτερικό και μεγάλο πορτμπαγκάζ 438 lt; Παράλληλα κινητήρα με ισχυρή ροπή και σύστημα 4x4 για πραγματικές δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου; Τότε η προσφορά για το Compass, το μεσαίο SUV της Jeep, δεν θα σας αφήσει αδιάφορους.

Η FCA Greece επέλεξε τις ιδανικές εκδόσεις του Compass για τρίτεκνες οικογένειες (Longitude, Limited και Night Eagle), προσφέροντας για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων ιδιαιτέρως πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού με συνολικό όφελος που ξεπερνά τις 15.000 ευρώ. Η τιμή και το όφελος προκύπτουν από τη συνδυασμό του οφέλους μέσω της απαλλαγής καταβολής Ε.Τ.Τ. για τρίτεκνες οικογένειες και την προωθητική ενέργεια της Jeep.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του Jeep Compass με family bonus, αποτελεί η κορυφαία diesel έκδοση Limited 2.0 Multijet 4x4 με το αυτόματο κιβώτιο των 9 σχέσεων που η τιμή της διαμορφώνεται από τις 40.050 ευρώ, στις 23.200 ευρώ. Όπως όλα τα μοντέλα της Jeep, οι εκδόσεις με family bonus καλύπτονται από 4ετή εργοστασιακή εγγύηση (για έως 160.000 km) και αντίστοιχης διάρκειας δωρεάν οδική βοήθεια.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ JEEP COMPASS 4x4 ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΚΑΙ DIESEL

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...