Το CΙΝΕ Φλοίσβος PEUGEOT υπόσχεται μαγικές στιγμές και αυτό το καλοκαίρι

Για τέταρτη διαδοχική χρονιά το… γαλλικό λιοντάρι βρίσκεται στο Πάρκο Φλοίσβου, στο Παλαιό Φάληρο

  • -
  • -
Το CΙΝΕ Φλοίσβος PEUGEOT υπόσχεται μαγικές στιγμές και αυτό το καλοκαίρι
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι καλύτερο από θερινό σινεμά κάτω από τον αττικό ουρανό; Και αυτό το καλοκαίρι το CINE Φλοίσβος έχει ντυθεί στα μπλε. Ένα τεράστιο λιοντάρι με Γαλλικές περγαμηνές βρίσκεται στην είσοδο για να καλωσορίσει τους  φίλους της έβδομης τέχνης στη νέα εμπειρία “Entertainment by Peugeot”. 

Μαζί με την κινηματογραφική ταινία της επιλογής τους στο CINE Φλοίσβος PEUGEOT, οι επισκέπτες, θα μπορούν να απολαύσουν και την ιστορία της Peugeot μέσα από εντυπωσιακά εικαστικά, που αναβιώνουν τις αγωνιστικές και κινηματογραφικές επιτυχίες της γαλλικής φίρμας, αλλά και να απολαύσουν τα νέα μοντέλα της γαλλικής φίρμας καθώς αυτά παρουσιάζονται σε banners που διακοσμούν τον εσωτερικό χώρο του κινηματογράφου.  

Το CINE Φλοίσβος PEUGEOT έχει λάβει όλα τα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης του ιού COVID-19, μεταξύ των οποίων η τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας με αραιά καθίσματα και όριο πληρότητας 40%. Επιπλέον, θα υπάρχει ειδική διαδικασία κατά την είσοδο και έξοδο του κοινού στους χώρους τους, προκειμένου να μην παρατηρηθούν φαινόμενα συγχρωτισμού. 

Το πρόγραμμα προβολών βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση cineflisvos.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...