Αν είσαι παίκτης της Μπάγερν Μονάχου θα φορτίζεις δωρεάν!

H Audi τοποθετεί φορτιστές στο προπονητικό κέντρο της γερμανικής ομάδας

  • -
  • -

Φέτος η Μπάγερν Μονάχου κάνει στροφή 180 μοιρών όσον αφορά τα εταιρικά αυτοκίνητα, καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές της θα οδηγούν το μηδενικών ρύπων e-tron. Η Audi είναι χορηγός της κορυφαίας γερμανικής ομάδας από το 2002 και θα παρέχει σε όλα τα μέλη το ηλεκτρικό SUV.

Για να μπορούν να φορτίζουν το e-tron δωρεάν, όση ώρα βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο, η Audi θα τοποθετήσει 38 σημεία φόρτισης, τα οποία θα τεθούν σε λειτουργία στα τέλη του καλοκαιριού, πριν δηλαδή την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν. Οι ταχυφορτιστές 150 kW θα βρίσκονται στο υπόγειο γκαράζ των προπονητικών εγκαταστάσεων.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ AUDI E-TRON 55 QUATTRO

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο θρύλος του ποδοσφαίρου και Πρόεδρος του συλλόγου, Karl-Heinz Rummenigge, ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας Oliver Kahn, ο οποίος είναι μέλος του ΔΣ της Μπάγερν Μονάχου και η Hildegard Wortmann, μέλος του ΔΣ της Audi, υπεύθυνη για τους τομείς του Μάρκετινγκ και των Πωλήσεων.

Από το 2021 θα τοποθετηθούν φορτιστές και στην Allianz Arena, προκειμένου να εξυπηρετούν το κοινό που θα επισκέπτεται το γήπεδο της Μπάγερν.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...