Με σούπερ τιμή 21.760€ το Renault Kadjar diesel και με δώρο το σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης

Με τον 1.5 Blue dCi 115 ίππων και την πλούσια έκδοση εξοπλισμού Sport

  • -
  • -

Ψάχνετε ένα ευρύχωρο, άνετο, οικονομικό σε κατανάλωση SUV, με πλήρη εξοπλισμό και σε προσιτή τιμή; Η Renault κάνει μία προσφορά για το Kadjar που δύσκολα μπορείτε να προσπεράσετε. Επίσης, το γεγονός ότι η λιανική τιμή προ φόρων είναι κάτω από τις 17.000 ευρώ, έχει ως αποτέλεσμα να μην φορολογείται ως εταιρικό όχημα που είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της εργασίας.

Το Renault Kadjar 1.5 Blue dCi 115 PS Sport Edition είναι άμεσα διαθέσιμο στην τιμή των 21.760€, με δώρο το πακέτο EXTENDED GRIP 2, που περιλαμβάνει σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης και ελαστικά παντός καιρού!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ RENAULT KADJAR 1.3 TURBO 140 PS

Ο 1.5 blue dCi 115 ίππων και 260 Nm ροπής, συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, έχει μέση κατανάλωση 4,3 lt/100 km στον κύκλο NEDC (112 gr. CO2 ανά km) και χαρίζει ικανοποιητικές επιδόσεις στο SUV της Renault:  τελική ταχύτητα 189 km/h και 0-100 km/h σε 11,7 sec.

Το πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού Sport Edition διαθέτει, μεταξύ άλλων: αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, αισθητήρες φωτεινότητας & βροχής, ψηφιακό πίνακα οργάνων με έγχρωμη οθόνη TFT 7'', Pack NAV: Renault R-Link 2 - Σύστημα πολυμέσων με έγχρωμη οθόνη αφής 7'', σύστημα πλοήγησης & ευρωπαϊκή χαρτογράφηση (συμβατό με τα συστήματα Android Auto και Apple Car Play), αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός & κάμερα οπισθοπορείας, προβολείς ομίχλης με cornering function, ζάντες αλουμινίου 17''.

Στην έκδοση 1.5 Blue dCi 115hp Sport Edition, το Kadjar εξοπλίζεται, χωρίς επιπλέον χρέωση, με το σύστημα υποβοήθησης της πρόσφυσης μέσω του ESP, Extended Grip2, που αναβαθμίζει τις δυνατότητες κίνησης του Renault KADJAR ακόμα και σε εδάφη με χαμηλό συντελεστή πρόσφυσης, όπως οι λασπώδεις ή αμμώδεις επιφάνειες. Το Extended Grip2 ρυθμίζεται σε τρία επίπεδα (Road, Uneven Ground & Expert), ενώ συνδυάζεται με ελαστικά all season και ειδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου Evado.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...