GOCAR Magazine 79: Citius Altius Fortius

Πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά. Στο νέο τεύχος του GOCAR Magazine τα κάνουμε όλα με τη νέα Mercedes-Benz GLA και ένα… μπουκέτο νέων υβριδικών μοντέλων

  • -
  • -

Citius, Altius, Fortius λέμε στον τίτλο της νέας Mercedes-Benz GLA που δοκιμάζουμε στο GOCAR Magazine 79, αποτυπώνοντας τη δυναμική του μοντέλο, αλλά και του τεύχους. Κάναμε διεξοδική δοκιμή του νέου γερμανικού SUV και κινηθήκαμε σε όλα τα εδάφη και σε όλες τις ώρες της ημέρας όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στην ατμοσφαιρική φωτογράφιση του μοντέλου.

Παράλληλα, βάζουμε στο μικροσκόπιο τα νέα υβριδικά μοντέλα της αγοράς. Κάνουμε την πρώτη δοκιμή της Plug-in Hybrid, BMW X1 xDrive25e, όπως επίσης και του νέου Suzuki Vitara 1.4 Hybrid 48V. Δοκιμάζουμε το πανίσχυρο Opel Grandland X HYBRID4 των 300 ίππων και το πάντα επίκαιρο και σέξι Fiat 500 Hybrid.

Επιπλέον, δοκιμάζουμε το νέο Mitsubishi Space Star, που προσφέρει εξαιρετική άνεση, αλλά και το Peugeot 208 με τον diesel κινητήρα που δίνει έμφαση στην οικονομία. Ανοίγουμε τον φάκελο με τα ηλεκτρικά στην Ελλάδα, αναλύοντας τα πάντα γύρω από το πλέον επίκαιρο θέμα της αγοράς του αυτοκινήτου.

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν από το App Store αν έχεις iPad ή από το Play Store αν έχεις Android tablet ή smartphone, και απόλαυσέ το όπου κι αν είσαι!

 

GOCAR MAGAZINE #79 - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

TEST

BMW X1 xDrive25e

Fiat 500 Hybrid

Kymco Agility 300i

Mercedes-Benz GLA 200

Mitsubishi Space Star 1.2 CVT

Opel Grandland X HYBRID4

Peugeot 208 1.5 BlueHDi

Suzuki Vitara AWD 1.4 Hybrid 48V

TREND CAR

BMW M5

Ford Mustang Mach 1

Hyundai Santa Fe

Mercedes-Benz E-Class Coupe & Cabrio

Porsche Cayenne GTS και Cayenne Coupe GTS

SEAT Ateca

VIDEO THEME

Ferrari SF90 Randez-Vous

Fiat 500 La Prima

Range Rover 50 Years

ΘΕΜΑΤΑ

Τι ισχύει για τα ηλεκτρικά στην Ελλάδα

Alfa Romeo 110 χρόνια ιστορίας

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...