Έναρξη παραγωγής υβριδικών στην Ευρώπη

Εγκαίνια για το Auris HSD στην Αγγλία

  • -
  • -

Το Εργοστάσιο της Toyota στο Burnaston, Derbyshire, θα παράγει το νέο Auris με HSD υποστηρίζοντας τον Ευρωπαϊκό στόχο πωλήσεων των 30.000 μονάδων για ένα πλήρες έτος. Το αυτοκίνητο θα λανσαριστεί σε 32 χώρες σε όλη την Ευρώπη, ενώ οι παραδόσεις στους πρώτους πελάτες θα ξεκινήσουν τέλος Ιουλίου. Το Auris με Hybrid Synergy Drive θα κατασκευάζεται στην ίδια γραμμή παραγωγής με το βενζινοκίνητο και το πετρελαιοκίνητο Auris, δίπλα στο Avensis.

Ο Didier Leroy, Πρόεδρος της Toyota Motor Europe, εκθείασε την ποιότητα και δυναμική των Βρετανικών δραστηριοτήτων της εταιρίας δηλώνοντας: «Η Βρετανία έχει αποδειχτεί πολύτιμος επιχειρηματικός εταίρος. Ξεκινώντας με ένα ισχυρό υπόβαθρο λόγω σχεδόν 20ετούς εμπειρίας στην παραγωγή, τα μέλη της ομάδας της TMUK εξακολουθούν να προσφέρουν την ποιότητα, αποδοτικότητα και ευελιξία που απαιτούνται για να ικανοποιήσουν τα υψηλά πρότυπα των Ευρωπαίων πελατών μας. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει σήμερα στη Βρετανία, μία χώρα στην οποία γεννήθηκε η βιομηχανική καινοτομία και τώρα φιλοξενεί την παραγωγή του πρώτου πλήρως υβριδικού οχήματος για την Ευρώπη».

Η ποιότητα παραμένει απόλυτη προτεραιότητα στην TMUK και όλες οι τεχνικές παραγωγής επαναξιολογήθηκαν  για να διατηρηθούν τα υψηλότερα πρότυπα στην ποιότητα κατασκευής, την αντοχή και την αξιοπιστία. Νέες διαδικασίες ελέγχου ποιότητας καθιερώνονται στο Deeside και το Burnaston, καλύπτοντας τομείς που αφορούν το υβριδικό σύστημα.

Η TMUK αντιπροσωπεύει ένα πρότυπο βιώσιμο εργοστάσιο για την Toyota στην Ευρώπη, που ελαχιστοποιεί τη χρήση φυσικών πόρων και συνυπάρχει αρμονικά με το φυσικό του περιβάλλον. Η TMUK αποτελεί τμήμα της ολοκληρωμένης φιλοσοφίας ‘360° Sustainable Operations’ που διέπει ολόκληρο των Κύκλο Ζωής των οχημάτων: Από τη σχεδίαση μέχρι την παραγωγή, πώληση, κυκλοφορία και ανακύκλωσή τους.

Η TMUK αντιπροσωπεύει μία συνολική επένδυση άνω των 2,2 δις ευρώ και είναι μία από τις εννέα εταιρίες παραγωγής της Toyota στην Ευρύτερη Ευρώπη. Η παραγωγή οχημάτων της TMUK ξεπέρασε τα τρία εκατομμύρια τον Ιούνιο του 2010.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...