Μάθε τα πάντα για το νέο Volkswagen Golf σε μια εντυπωσιακή full-screen παρουσίαση

Διαχρονικό πρότυπο. Μια ακόμα κερδισμένη υπόθεση στα mainstream μικρομεσαία, με το νέο Golf να παραδίδει ψηφιακά σεμινάρια χωρίς να αφήνει τίποτα στην τύχη

  • -
  • -

Στην 8η γενιά του παραδίδει ψηφιακά σεμινάρια, παραμένει παραδοσιακά αναγνωρίσιμο και χωρίς να αφήνει τίποτα στην τύχη, δηλώνει ακόμα και mild hybrid. Το πιο σύγχρονο, ελκυστικό, αποδοτικό και ευπροσάρμοστο Golf είναι εδώ, για να διατηρήσει την παράδοση και την δημοφιλία του ψηλά.

Κοντεύει στον μισό αιώνα της ιστορίας του και παραμένει πιστό στο δόγμα της αρχικής του φιλοσοφίας. Ποτέ δεν εφάρμοσε extreme αλλαγές στην εξωτερική εικόνα που να κάνουν τον θεατή να μπερδευτεί γι' αυτό που αντικρίζουν τα μάτια του. Αυθόρμητα ο καθένας θα αναγνωρίσει ένα Golf, ασχέτως αν χωρίζουν την πρώτη από την ογδόη τόσα χρόνια, τόσο χαοτικές αλλαγές. Παραδοσιακά η νεότερη εκδοχή δεν θα μπορούσε να θυμίζει κάτι άλλο, με κάθε νέα γενιά να έχει άμεση σύνδεση με την προγενέστερη. Κάτι σαν σχεδιαστική μανιέρα που ακολουθεί την ιστορία και προσθέτει νέες ένδοξες σελίδες, χρησιμοποιώντας την βάση της συνταγής αλώβητη.

Η digital εποχή βρίσκει την γενναία εφαρμογή της στο νεότερο Golf και δεν αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο των top εκδόσεων.


ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ GOLF ΕΔΩ


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...