Παρουσιαστής του Top Gear είχε τη… «στιγμή του» με μία Lamborghini Diablo

Κατά τη διάρκεια γυρισμάτων για την 29η σεζόν του Top Gear, ο παρουσιαστής Paddy McGuinness κατέληξε εκτός δρόμου οδηγώντας μία Lamborghini Diablo

  • -
  • -

To βρετανικό Top Gear είναι μία από τις πρώτες παραγωγές που ξεκίνησε γυρίσματα για το BBC. Το διάσημο τηλεοπτικό σόου ετοιμάζεται για την 29η σεζόν του και σίγουρα οι συντελεστές της θέλουν να δημιουργήσουν εντυπωσιακές παραγωγές, ανάλογες με αυτές που έχουμε συνηθίσει από τη συγκεκριμένη εκπομπή. Κάπως έτσι, στα πρώτα γυρίσματα στο επίκεντρο βρίσκονταν υπεραυτοκίνητα της δεκαετίας του ’90, με τους παρουσιαστές να έχουν στη διάθεση τους μία Ferrari F-40, μία Jaguar XJ220 και μία Lamborghini Diablo. Ο Paddy McGuinness ήταν αυτός που οδηγούσε την Diablo και αυτός που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του. Η ομάδα κινηματογραφούσε έξω από το Βόρειο Yorkshire και λόγω της βροχής και της χαμηλής πρόσφυσης, ο παρουσιαστής έχασε τον έλεγχο της Diablo, καταλήγοντας σε ένα χωράφι.



Από την έξοδο προκλήθηκε ζημιά τόσο στο εμπρός, όσο και στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, με τον ίδιο τον McGuinness να επιβεβαιώνει το συμβάν λίγο αργότερα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Όπως ο ίδιος ανέφερε δεν τραυματίστηκε, αν και αναμφίβολα τρόμαξε από το περιστατικό. Μάλιστα, δεν έκρυψε ότι το αυτοκίνητο βρίσκεται ήδη για επισκευή, με στόχο τα γυρίσματα να ξεκινήσουν και πάλι άμεσα.

Παράλληλα, το BBC εξέδωσε σχετική ανακοίνωση μετά την έκταση που πήρε το συμβάν, αναφέροντας τι ακριβώς συνέβη, αλλά και πως το ατύχημα έγινε χωρίς να υπερβούν το όριο ταχύτητας στον συγκεκριμένο δρόμο, το οποίο και ήταν 100 km/h.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

All good in tha hood. Bit of a prang today on @topgear but all nice and bonny here. 🙏 #topgear #firstshunt #Lamborghini #diablo #rain #tuesday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paddy McGuinness (@mcguinness.paddy) στις16 Ιούν, 2020 στις 12:01 μμ PDT

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...