Κίνηση ανθρωπιάς από τον Αλέξανδρο Λιώκη και τους σχεδιαστές του Centro Stile

Ο Έλληνας σχεδιαστής και οι συνάδελφοι του στο Centro Stile, πουλούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς μία σειρά δημιουργιών τους

  • -
  • -

Η πανδημία του κορονοϊού δεν κάνει διακρίσεις ανάμεσα σε πλούσιους και φτωχούς. Οι συνέπειες του στην καθημερινότητα και την οικονομία των περισσοτέρων χωρών έχει επηρεάσει τις οικογένειες και αυτομάτως τα μικρά παιδιά. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, η FCA δημιούργησε την πρωτοβουλία «Start Again». Αυθεντικά σχέδια του Centro Stile, αλλά και δημιουργίες – έργα τέχνης των σχεδιαστών της ιταλικής φίρμας θα πουληθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς και τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Διεθνούς Οργανισμού «Save the Children».



Ανάμεσα σε αυτούς περιλαμβάνεται και ο Έλληνας Αλέξανδρος Λιώκης, ο οποίος προσφέρει μία σειρά από εξαιρετικές δημιουργίες του. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι ο οργανισμός «Save the children» λειτουργεί εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια, υπερασπιζόμενος τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, προσπαθώντας να τους εξασφαλίσει ένα εγγυημένο μέλλον. Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα υπολογίζεται ότι θα βοηθηθούν περισσότερα από 100.000 παιδιά στην Ιταλία. Μία χώρα που χτυπήθηκε περισσότερο από κάθε άλλη στην Ευρώπη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...