Η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Opel αποκαλείται Vizor

Το νέο Mokka θα είναι το πρώτο μοντέλο της Opel που θα διακατέχεται από τη νέα σχεδιαστική τάση της εταιρείας, ονόματι Vizor

  • -
  • -

Στο νέο Opel Mokka θα ενσαρκώνεται η νέα σχεδιαστική τάση και φιλοσοφία της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Το νέο πρόσωπο της Opel εμπνεύστηκε από την ομάδα του αντιπροέδρου σχεδίασης της εταιρείας, Mark Adams, και θα ονομάζεται Vizor. Η μάσκα θα είναι ενσωματωμένη με την εμπρός γρίλια, τους προβολείς και το έμβλημα της μάρκας σε ένα ενιαίο πλαίσιο. Πηγή έμπνευσης αποτέλεσε η πρώτη γενιά του Manta, με τους σχεδιαστές της Opel να επανασχεδιάζουν την μάσκα εκείνης της εποχής με τους δίδυμους προβολείς σε μία μαύρη επιφάνεια.

Η μάσκα του νέου Mokka μοιάζει με ένα ενιαίο στοιχείο που καλύπτει όλο το εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου, κάτι από το καπό, επιμηκύνοντας το πλάτος του και διαμορφώνοντας μία μίνιμαλ όψη. Είναι μία καθαρή επιφάνεια που ουσιαστικά ενσωματώνει τους προβολείς με το αμάξωμα, με το έμβλημα της Opel να δεσπόζει στο κέντρο. Παράλληλα, πλήρως εναρμονισμένο με τις προσταγές της σύγχρονης εποχής, το νέο Mokka θα διαθέτει φώτα τεχνολογίας LED και την τελευταία γενιά προβολέων IntelliLux LED Matrix της Opel. Η σχεδιαστική τάση Vizor θα γίνει σήμα κατατεθέν όλων των μοντέλων Opel κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 2020.

Ο Mark Adams, δήλωσε σχετικά: «Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να δημιουργήσουμε ένα φρέσκο, νέο πρόσωπο για τη μάρκα μας το οποίο να αποτυπώνει την τολμηρότητα και καθαρότητα της μελλοντικής σχεδιαστικής φιλοσοφίας μας. Το νέο μας Vizor που κάνει το ντεμπούτο του στην επόμενη γενιά Mokka είναι απέριττο και ξεχωρίζει, παραμένοντας πιστό στις γερμανικές ρίζες του, με τη μορφή να ακολουθεί τη λειτουργία. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα όπως το Mokka δεν χρειάζονται την κλασική γρίλια, επομένως το Vizor ενσωματώνει όλα τα μελλοντικά συστήματα φωτισμού και λοιπές τεχνολογίες σε μία υψηλής τεχνολογίας προστατευτική μάσκα.»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...