Αγόρασε αυτοκίνητο και βρήκε μέσα ναρκωτικά αξίας $850.000!

Για μεταχειρισμένο πήγαινε ο άνθρωπος… kinder έκπληξη έκρυβε στο εσωτερικό του

  • -
  • -

34 κιλά κοκαΐνης βρήκε ένας άντρας κρυμμένα καλά στο αυτοκίνητο που αγόρασε σε δημοπρασία. Το περιστατικό έγινε στις ΗΠΑ, με τον αγοραστή να δηλώνει άμεσα το περιστατικό στην τοπική αστυνομία του Webb County, η οποία έκανε και την ανακοίνωση.

Η ιστορία μοιάζει βγαλμένη από ταινία, με τον άντρα να “χτυπάει” σε μια δημοπρασία το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και τελικά να το αγοράζει. Στη συνέχεια, όπως ήταν φυσικό, το οδήγησε μέχρι το σπίτι του, εκεί όπου ανακάλυψε 17 πακέτα με κοκαΐνη σε ένα κρυφό σημείο του αυτοκινήτου.

Όταν έφτασε η αστυνομία με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, αυτά ανακάλυψαν ακόμα 17 πακέτα, όπως ανακοινώθηκε στον Τύπο της περιοχής. Το συνολικό βάρος των ναρκωτικών ήταν 34 κιλά, με την εκτιμώμενη αξία πώλησης στο “δρόμο” να είναι 850.000 δολάρια (748.000 ευρώ).

“Ευχαριστώ και συγχαίρω τον άνθρωπο που μας ενημέρωση για τα ναρκωτικά. Αν δεν ήταν τίμιος άνθρωπος, τα ναρκωτικά αυτά θα μπορούσαν να είχαν καταλήξει σε λάθος χέρια. Προτρέπω τον κόσμο να αναφέρει κάθε έγκλημα ή ύποπτη ενέργεια στην τηλεφωνική γραμμή της υπηρεσίας μας. Μπορεί να δικαιούται και αμοιβή.” δήλωσε ο σερίφης Martin Cuellar.

[ΠΗΓΗ: TheDrive]

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...