Νέα BMW i3 και BMW i3s "Edition Advanced" με επιδότηση 5.500 €

Δείτε πως διαμορφώνεται η τιμή των δύο νέων εκδόσεων με την κρατική επιδότηση

  • -
  • -

Το BMW i3 κατέχει ένα μεγάλο μερίδιο στην αγορά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, όντας και το πρώτο σε πωλήσεις στη χώρα μας. Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία προσφέρει σήμερα τα i3 και i3s στις νέες εκδόσεις «Edition Advance», οι οποίοι συνδυάζουν κορυφαίο εξοπλισμό και σαφώς βελτιωμένη τιμή πώλησης.
Στη μακρά λίστα συναντάμε πλέον αναβαθμισμένο εσωτερικό διάκοσμο, νέες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, cruise control με λειτουργία φρεναρίσματος, αλλά και το σύστημα ConnectedDrive Services, σύστημα πλοήγησης, ηχοσύστημα Harman Kardon με 12 ηχεία 360W, θερμαινόμενα καθίσματα και σύστημα Bluetooth με διευρυμένη συνδεσιμότητα συσκευών.



Θυμίζουμε, ότι το i3 προσφέρει αυτονομία που φτάνει έως και τα 359 km (NEDC), προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις στη βασική έκδοση των 170 ίππων και ακόμα καλύτερες στην «s» των 184 ίππων.
Οι προτεινόμενες λιανικές τιμές με φόρους των εκδόσεων “Edition Advanced” είναι οι εξής:

  • BMW i3 Edition Advanced: 47.252 € (41.752 € με κρατική επιδότηση)
  • BMW i3s Edition Advanced: 50.704 € (45.204 € με κρατική επιδότηση)

Παράλληλα, σημειώστε ότι η BMW Financial Services προσφέρει το προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα “Electrified ALL INCLUSIVE”, με επιτόκιο 3,9%, ενώ για όλους τους κατόχους των αυτοκινήτων παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες δημόσιας φόρτισης στο δίκτυο «Φορτίζω» για 24 μήνες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...