Θα αγόραζες αυτό το S2000 με τα μόλις 34.000 km;

Είναι σχεδόν 20 ετών και πωλείται για 29.000 δολάρια. Εσύ θα τα έδινες;

  • -
  • -

Το Honda S2000 γίνεται όλο και πιο περιζήτητο τα τελευταία χρόνια με τις τιμές πώλησης να ανεβαίνουν μαζί με την ζήτηση. Στην Ελλάδα είναι πλέον δύσκολο να ένα σε πολύ καλή κατάσταση. Σαν αυτό που είδαμε σε μία αγγελία από το Χιούστον του Τέξας, που δημοσιεύθηκε στο Facebook.

Αφορά ένα λευκό S2000 πρώτης γενιάς (AP1) το οποίο έχει διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες. Το λευκό χρώμα μάλιστα είναι ένα σπάνιο δείγμα με ονομασία Gran Prix White, το οποίο έχει συνδυαστεί με ένα αντίστοιχα ιδιαίτερο κόκκινο δερμάτινο σαλόνι. Το πιο αξιοσημείωτο όμως χαρακτηριστικό του οχήματος δεν είναι άλλο από τα ελάχιστα χιλιόμετρα που έχει σημειώσει για την ηλικία του: μόλις 33.796 χιλιόμετρα σε διάστημα 19 ετών!

Ο τωρινός του ιδιοκτήτης δηλώνει πως είναι ο 2ος στην σειρά, από την έξοδο του αυτοκινήτου από το εργοστάσιο το 2001. Αναφέρει πως είχε αγοραστεί ως δώρο στην πρώτη ιδιοκτήτρια από τον σύζυγο της για τα πεντηκοστά της γενέθλια. Του δόθηκε το ψευδώνυμο ‘Snowflake’ που σημαίνει χιονονιφάδα και είχε διατηρηθεί σε εξαιρετική κατάσταση.

Όντας η πρώτη γενιά του ιαπωνικού roadster, κάτω από το καπό βρίσκεται ο θρυλικός 2λιτρος V-TEC απόδοσης 240 ίππων, που στροφάρει ακατάπαυστα μέχρι τον κόφτη στις 9.000 rpm.

Με την ζήτηση των συγκεκριμένων μοντέλων να έχει συνεχή ανοδική πορεία, δείγματα με λίγα χιλιόμετρα και με ιδιαίτερους χρωματικούς συνδυασμούς όπως αυτό, προβλέπεται να πωληθούν για ακόμα μεγαλύτερα ποσά στο μέλλον. Εσείς, θα το αγοράζατε;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...