Είναι τρελοί αυτοί οι Ρώσοι! Αυτό το 6x6 δεν σταματά πουθενά!

Από μικρό συνεργείο σε μαζική παραγωγή τανκ

  • -
  • -

Τώρα πια έχουμε καταλάβει πως όταν οι Ρώσοι θέλουν κάτι θα το πετύχουν. Από 11λεπτα βιντεάκια με drift που ανταγωνίζονται παραγωγές του Ken Block, μέχρι οχήματα παντός καιρού μαζικής παραγωγής.

Μιλάμε για την εταιρία MAKAR OFFROAD που ξεκίνησε την πορεία της φτιάχνοντας οχήματα για ακραία καιρικά φαινόμενα σε συνεργείο στην Αικατερινούπολη της Ρωσίας. Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα μοντέλα της εταιρίας τα οποία πέρασαν και σε μαζική παραγωγή:

  • Το 2010 έχουμε το πρώτο όχημα της εταιρίας, το MAKAR. Φτιαγμένο για ταξίδια σε περιοχές κοντά στους πόλους, περιορισμένο σε διαστάσεις και ικανό για πολλών ειδών επιφάνειες.
  • 6 χρόνια μετά, το 2016 έχουμε το Burlak. Ένα πρωτότυπο σχεδιασμένο για αποστολή στον Βόρειο Πόλο, το οποίο έκανε την αρχή για πολλά οχήματα ακραίων καιρικών συνθηκών που ακολούθησαν.
  • Το 2017 έχουμε την εξέλιξη του οχήματος της προηγούμενης χρονιάς το οποίο δοκιμάστηκε σε διάφορες καταστάσεις μέσα από ένα ταξίδι 3.000 χιλιομέτρων και αποδείχθηκε ανίκητο.



Και ερχόμαστε στο σήμερα, όπου η ζήτηση από μεγάλες εταιρίες και ερευνητικές ομάδες οδήγησε στην έναρξη της μαζικής παραγωγής των συγκεκριμένων οχημάτων δημιουργώντας μοντέλα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πελατών. Δείτε τι μπορεί να κάνει στο video.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...