Η ακριβότερη πώληση σε διαδικτυακή δημοπρασία!

Δες πόσο πουλήθηκε μία Ferrari Enzo με 2.012 km στο οδόμετρο, διαδικτυκά!

  • -
  • -

Πόσο εύκολα θα αγοράζατε ένα σπάνιο μοντέλο αξίας εκατομμυρίων ευρώ χωρίς να το δείτε από κοντά; Εμείς δύσκολα, αλλά ένας συλλέκτης κατέληξε να πληρώσει 2.3 εκατομμύρια ευρώ για μία Ferrari Enzo σε διαδικτυακή δημοπρασία. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ένα από τα μόλις 400 που παρήχθησαν συνολικά και πωλήθηκε από τον οίκο RMSothebys. Σημειώστε, πως η διαδικασία πραγματοποιήθηκε τα τέλη Μαΐου μέσω διαδικτύου, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Το κόστος πώλησης μπορεί να μην ακούγεται τεράστιο, αλλά αναμφίβολα είναι το μεγαλύτερο που δαπανήθηκε ποτέ από κάποιον για ένα αυτοκίνητο που δεν έχει δει ποτέ από κοντά! Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός, ότι μέχρι πρότινος την πρώτη θέση στη σχετική λίστα κατείχε μία Ferrari 288 GTO του 1985, με τιμή πώλησης 2 εκατομμύρια ευρώ.

Η συγκεκριμένη Ferrari Enzo έχει μόλις 2.012 km στο οδόμετρο και ουσιαστικά είναι σε άψογη κατάσταση. Θυμίζουμε, ότι το ιταλικό supercar εφοδιαζόταν με έναν ατμοσφαιρικό 12κύλινδρο κινητήρα 6.000 cc απόδοσης 660 ίππων και 657 Nm ροπής. Τιμές εντυπωσιακές ακόμα και εν έτη 2020.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...