GOCAR Magazine 78: New Star

Με το νέο αστέρι της Mercedes-Benz ψηλά και τέσσερις βίντεο δοκιμές ολόφρεσκων μοντέλων ήρθε το νέο τεύχος του GOCAR Magazine

  • -
  • -

Μπαίνουμε με τα "χίλια" στην κανονικότητα, με πολλές δοκιμές νέων μοντέλων και αρκετά ενδιαφέροντα θέματα που μπορείτε να απολαύσετε στο νέο GOCAR Magazine 78. Δείτε τη νέα Mercedes-Benz GLB, το αστέρι της γερμανικής φίρμας, σε μια αναλυτική βίντεο δοκιμή.

Όπως εξάλλου μπορείτε να δείτε σε βίντεο δοκιμές το νέο Ford Kuga, το Renault Captur, τις φρέσκες προτάσεις στην κατηγορία των SUV, αλλά και το μικρό πόλης με τους μεγάλους χώρους, το Hyundai i10. Με έντονη προσωπικότητα τα δύο ηλεκτρικά που φιλοξενούμε στο νέο τεύχος, τα Opel Corsa-e και MINI Cooper SE μας έβαλαν στην πρίζα αυτόν τον μήνα.

Δοκιμάζουμε επίσης τη γοητευτική Alfa Romeo Stelvio Veloce Q4, το εκρηκτικό μικρό SUV, Volkswagen T-Roc R, αλλά και το νέο Suzuki Ignis Hybrid με το αυτόματο κιβώτιο. Δοκιμή, αλλά long term κάνουμε και στο Nissan Qashqai και καταλαβαίνουμε από πρώτο χέρι, μετά από μισό σχεδόν χρόνο μαζί του, γιατί είναι best seller.

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν από το App Store αν έχεις iPad ή από το Play Store αν έχεις Android tablet ή smartphone, και απόλαυσέ το όπου κι αν είσαι!

 

GOCAR MAGAZINE #78 - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

TEST

Alfa Romeo Stelvio Veloce Q4

Ford Kuga 1.5 EcoBlue

Hyundai i10 1.2 MPi

KTM 790 Adventure

Mercedes-Benz GLB 200

MINI Cooper SE

Nissan Qashqai 1.3T DCT

Opel Corsa-e

Renault Captur 1.3 TCe

Suzuki Ignis 1.2 Hybrid CVT

Volkswagen T-Roc R

TREND CAR

BMW X1 Plug-in Hybrid

Nissan GT-R50 Italdesign

Porsche 911 Targa

VIDEO THEME

Embraer Pulse eVolt
Rolls-Royce Cullinan

Tesla dog mode 

ΘΕΜΑΤΑ

9 μικρά ηλεκτρικά στην Ελλάδα το 2020

Homologation Specials

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...