Απόκτησε ένα νέο Kia με μηνιαία δόση το 1% της αξίας του αυτοκινήτου

Το προωθητικό πρόγραμμα συνοδεύεται από 5 χρόνια δωρεάν service και τη γνωστή 7ετή εργοστασιακή εγγύηση

  • -
  • -

Πιο ευέλικτη και προσιτή γίνεται η απόκτηση ενός νέου Kia, μέσω του προγράμματος «KiaMovingWithYou». Η νέα προωθητική ενέργεια περιλαμβάνει ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα με προκαταβολή από 30% και αποπληρωμή έως 84 μήνες, προσφέροντας χαμηλή μηνιαία δόση 1% της αξίας του αυτοκινήτου. Επίσης περιλαμβάνει την 7ετή εργοστασιακή εγγύηση Kia καθώς και 5 χρόνια προνομιακό Δωρεάν Service. 

Νέα Χρηματοδοτικά Προγράμματα 

Η Kia προσφέρει δύο νέα χρηματοδοτικά προγράμματα στους πελάτες της, προσφέροντας τη δυνατότητα χαμηλής προκαταβολής, συγκεκριμένης χαμηλής ευέλικτης δόσης, μόλις 1% της αξίας του αυτοκινήτου και δυνατότητα αποπληρωμής ανά πάσα στιγμή. 

Τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα παρέχονται σε συνεργασία με την Eurobank και αποτελούνται από 30% προκαταβολή, δόση το 1% της αξίας του αυτοκινήτου, και περίοδο αποπληρωμής 60 ή 84 μήνες με 7,5% επιτόκιο, με συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις. Η μηνιαία δόση που ξεκινά για παράδειγμα από €100 για το Picanto ή €223 για το Sportage. 

Προνομιακό Δωρεάν Service 5 ετών 

H Kia ενισχύει την 7ετή εργοστασιακή εγγύησή της, προσφέροντας επιπλέον Δωρεάν Service για 5 χρόνια σε όλα τα μοντέλα της. Το πρόγραμμα αφορά όλα τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα Kia και καλύπτει για 5 χρόνια ή 75.000 χλμ (όποιο από τα δύο λήξει πρώτο) τα τακτικά και προγραμματισμένα service των μοντέλων Kia, όπως αυτά προβλέπονται από τον κατασκευαστή, χωρίς καμία περαιτέρω επιβάρυνση του πελάτη.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι -όπως και η 7ετής εργοστασιακή εγγύηση- το Δωρεάν Service συνοδεύει το αυτοκίνητο και μεταβιβάζεται αυτόματα στο νέο ιδιοκτήτη σε περίπτωση πώλησής του, αυξάνοντας σημαντικά τη μεταπωλητική αξία των αυτοκινήτων Kia.

To πρόγραμμα ισχύει από 25 Μαΐου για όλα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα Kia.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...