Περιπολικό Skoda με 500 άλογα: Μη βρεθείς στο δρόμο του…

Αστυνομικός έφτιαξε το θηρίο με προσωπικά έξοδα και πολύ μεράκι

  • -
  • -

Από παροπλισμένο περιπολικό σε καταδιωκτικό όχημα πρώτης γραμμής! Το Skoda Octavia της Ελληνικής Αστυνομίας που βλέπετε στις φωτογραφίες, ήταν κάποτε παρατημένο με σπασμένο μοτέρ και ραγισμένη τουρμπίνα. Ο Γιώργος Βραχνής, αστυνομικός με «τρέλα» για τα αυτοκίνητα, ανέλαβε με προσωπικά του έξοδα - που ξεπέρασαν τα 20.000 ευρώ! - να το μετατρέψει σε περιπολικό που, όχι μόνο είναι μάχιμο, αλλά μπορεί να καταδιώξει ό,τι βρεθεί μπροστά του και να ανταποκριθεί με εντυπωσιακή ταχύτητα σε οποιαδήποτε ανάγκη.

Σύμφωνα με το policenet.gr, ο αστυφύλακας (πρώην ειδικός φρουρός), που είναι και συγγραφέας με το ψευδώνυμο «Τηλέμαχος Μπόσσιος», πήρε την απόφαση αγνοώντας τα υπέρογκα έξοδα και οδήγησε το όχημα σε ένα συνεργείο που ασχολείται με βελτιώσεις, στο Μενίδι. Από τότε, το συνεργείο έγινε το δεύτερο σπίτι του. Άδειες, ρεπό, πριν ή μετά τη βάρδια, ήταν συνέχεια εκεί. Τώρα έχει αλλάξει σχεδόν τα πάντα, με βελτιωμένα ή καινούργια ανταλλακτικά, με αποτέλεσμα η ισχύς του περιπολικού να αγγίζει τους 500 ίππους, χαρίζοντάς του τελική ταχύτητα 270 km/h (μετρημένη με σύστημα GPS)! Φυσικά διαθέτει βελτιωμένη ανάρτηση, μεγαλύτερους τροχούς και δισκόφρενα με εξαπίστονες δαγκάνες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το Skoda διαθέτει ρυθμιστή ιπποδύναμης έτσι ώστε να παραμένει οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον κατά την περιπολία. Όταν όμως χρειαστεί, με το πάτημα ενός κουμπιού ξυπνάει το θηρίο και ξεκινά η καταδίωξη ή το άνοιγμα του τον δρόμο για να γίνει ταχύτερη η διέλευση ενός ασθενοφόρου ή άλλου οχήματος, που μεταφέρει άτομο σε κατάσταση ανάγκης.

[ΠΗΓΗ: policenet.gr]

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...