Νέα BMW 4: Το... παράκαναν με τη μάσκα

Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του νέου πολυτελούς, μεσαίου coupe

  • -
  • -

Μία μέρα πριν την παρουσίαση της νέας γενιάς της Σειράς 4, το διαδίκτυο γέμισε με φωτογραφίες του μεσαίου coupe. Η διαρροή αποκαλύπτει κάθε το μοντέλο της BMW από κάθε γωνία, όμως αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το εμπρός μέρος.

Στη νέα BMW 4 η χαρακτηριστική «kidney grille» μεγάλωσε κι άλλο, εκτεινόμενη σχεδόν έως το κάτω μέρους του προφυλακτήρα. Κατά τα… λοιπά δεν έχουμε παρατηρήσεις, καθώς τόσο η σιλουέτα όσο και το πίσω μέρος του coupe αμαξώματος μας εμπνέουν για οδήγηση σε διαδρομές γεμάτες στροφές.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ BMW 4 SERIES ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ

Η νέα 4άρα είναι κατά 57 mm χαμηλότερη, με αποτέλεσμα το κέντρο βάρους της να βρίσκεται κατά 21 mm πιο κοντά στο δρόμο. Όλα αυτά συνδυάζονται με το αυξημένο αρνητικό κάμπερ στους εμπρός τροχούς και το φαρδύτερο κατά 23 mm πίσω μετατρόχιο, για αισθητή βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς του αυτοκινήτου.

Η αρχιτεκτονική της ανάρτησης ακολουθεί τη φιλοσοφία γονάτου δύο συνδέσμων μπροστά και πολλαπλών συνδέσμων πίσω. Τα αμορτισέρ είναι ίδια με αυτά της σεντάν έκδοσης, αλλά ρυθμισμένα για τις απαιτήσεις της Σειράς 4. Την ίδια ώρα, διαθέτει ειδικά κατασκευασμένες μπάρες θόλων εμπρός, ενώ έχουν προστεθεί ενισχύσεις στον πίσω άξονα, με στόχο την αύξηση της ακαμψίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...