Ο Elon Musk, o Jay Leno και το Tesla Cybertruck (video)

Κατέβηκαν μάλιστα με το φουτουριστικό pick up στο υπόγειο τούνελ δοκιμών

  • -
  • -

Το Cybertruck έκλεψε τη δόξα από τον Elon Musk, στο τελευταίο επεισόδιο του Jay Leno’s Garage. Το ηλεκτρικό pick up της Tesla αναμένεται να μπει στην παραγωγή στα τέλη του 2021, έχει όμως δημιουργήσει ήδη πολύ θόρυβο με την αντισυμβατική εμφάνισή του και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Ο Leno που παρουσιάζει την εκπομπή του με θέμα τα αυτοκίνητα στο δίκτυο CNBC, έφθασε στο Hawthorne της Καλιφόρνια, όπου είναι το σχεδιαστικό κέντρο της Tesla καθώς και η έδρα της The Boring Company. Ποια είναι αυτή; Ασχολείται με ένα από τα εκκεντρικά project του Musk, την κατασκευή υπόγειων τούνελ ώστε να μειωθεί η κίνηση στους δρόμους. Μάλιστα ο Leno και ο Musk μπήκαν με το Cybertruck στο υπόγειο τούνελ δοκιμών, μήκους σχεδόν 2 km.

OTAN ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ.. ΑΘΡΑΥΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΟΥ TESLA CYBERTRUCK

Το Tesla Cybertruck υπόσχεται αυτονομία έως 800 km και επιτάχυνση 0-96 km/h σε λιγότερο από 3 sec, με αρχική τιμή 39.900 δολάρια. Ο ακριβής αριθμός προ-παραγγελιών του ηλεκτρικού pick up είναι άγνωστος, τον περασμένο πάντως Νοέμβριο ο ιδρυτής της Tesla είχε αναφέρει ότι ξεπερνούσαν τις 250.000 αυτοκίνητα (χωρίς πάντως να απαιτείται προκαταβολή).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...