Πες την άποψή σου για τα αυτόνομα οχήματα

Λάβε μέρος στη διεθνή έρευνα του δικτύου WISE-ACT

  • -
  • -

Τα αυτόνομα οχήματα δεν απέχουν τόσο πολύ, όσο αρκετοί μπορούν να φαντάζονται. Ήδη οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν εξελίξει τη σχετική τεχνολογία, περιμένοντας τη δημιουργία των κατάλληλων υποδομών και θεσμικού πλαισίου, ώστε τα πλήρως αυτόνομα οχήματα να κυκλοφορούν στους δρόμους.

Ποια είναι η άποψή σου σχετικά με τα αυτόνομα οχήματα;

Το ερευνητικό δίκτυο WISE-ACT, το οποίο διαθέτει 150 ειδικούς σε 41 χώρες, σε καλεί να λάβεις στη διεθνή έρευνα για τα αυτόνομα οχήματα (https://wiseact.limequery.com/562954?lang=el).

Η έρευνα διανέμεται ξεχωριστά σε κάθε χώρα της Ευρώπης, έχει εγκριθεί από τις Επιτροπές Ερευνητικής Ηθικής των Πανεπιστημίων του Surrey και του Udine κι απαιτεί περίπου 15 λεπτά για τη συμπλήρωσή της.

Η έρευνα είναι ανώνυμη. Οι εγγραφές των απαντήσεων που δίνετε στις ερωτήσεις δεν περιέχουν καμία πληροφορία ταυτοποίησης για εσάς, εκτός και αν μια συγκεκριμένη ερώτηση απαιτεί ρητά τέτοιου είδους πληροφορίες.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το WISE-ACT στην ιστοσελίδα http://www.wise-act.eu και να επικοινωνήσετε με το δίκτυο σχετικά με αυτήν την έρευνα στο surveyAV@wise-act.eu

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...