Σφοδρό ατύχημα στη Λ. Μαραθώνος, λόγω κινητού!

Από θαύμα γλίτωσε η οδηγός – Σοκαριστικές εικόνες

  • -
  • -

Οι εικόνες σοκάρουν. Η αλήθεια είναι πως στο gocar.gr αποφεύγουμε να αναρτούμε τέτοιου είδους ειδήσεις, αλλά μερικές φορές είναι καλό να τις δημοσιεύουμε ως παράδειγμα προς αποφυγή. Το ατύχημα, σύμφωνα με το rpn.gr έγινε το Σάββατο 23 Μαΐου στις 21:00 περίπου, στη λεωφόρο Μαραθώνος, στο ύψος του Νέου Βουτζά.

Η οδηγός του smart έχασε τον έλεγχο και κυριολεκτικά καρφώθηκε σε κολόνα αλλά ευτυχώς βγήκε ζωντανή! Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, η 25χρονη οδηγός χρησιμοποιούσε το κινητό της τηλέφωνο ενώ οδηγούσε. Η οδηγός ευτυχώς κατάφερε να βγει μόνη της από το αυτοκίνητο έχοντας μόνο κάποιες μικρές αμυχές. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Το φαινόμενο της χρήσης του κινητού στην οδήγηση, είτε για κλήση είτε για αποστολή μηνύματος, είναι μια από τις χειρότερες συνήθεις πολλών οδηγών αλλά και αιτία πολλών ατυχημάτων και θανάτων. Θυμηθείτε λοιπόν: Δεν χρησιμοποιούμε το κινητό μας τηλέφωνο όταν οδηγούμε. Αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη να επικοινωνήσουμε, σταματάμε στην άκρη το αυτοκίνητο. Τέλος, στα σύγχρονα αυτοκίνητα, μπορούμε να συνδέσουμε το smartphone μας με το σύστημα infotainment.

ΠΗΓΗ: rpn.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...