Θα αγόραζες αυτό το Nissan Sunny του 1991 με 44 χιλιόμετρα;

Σε κατάσταση καινούργιου, και αυτό δεν είναι υπερβολή

  • -
  • -

Ένας έμπορος στην Πολωνία που διατηρεί το κατάστημα klasykagatunku ανακάλυψε κάποια σπουδαία κομμάτια, εξαιρετικά συντηρημένα. Σύμφωνα με το Carscoops που έφερε στο φως της δημοσιότητας αυτή την ιστορία, πίσω από το αυτοκίνητο αυτό βρίσκεται ένα Σουηδός αντιπρόσωπος αυτοκινήτων, ο Heinz Macchi.

Λίγα χρόνια πριν, το 2014 μετά το θάνατό του, βρέθηκαν στην αποθήκη του 240 αυτοκίνητα, από τα οποία τα 110 ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, σαν καινούργια. Το αξιοπερίεργο της ιστορίας αυτής, είναι το γεγονός ότι η συλλογή αυτή δεν αποτελούνταν από σπάνια αυτοκίνητα, αλλά καθημερινά, όπως το Nissan Sunny του θέματος.

Εδώ στην ιστορία μπαίνει ένα νέο πρόσωπο, ο Michael Rozciecha ο ιδιοκτήτης της klasykagatunku, στην κατοχή του οποίου ήρθαν αρκετά από αυτά τα αυτοκίνητα. Στην αγγελία του αναγράφεται ότι είναι μοντέλο του 1991 το οποίο ήταν καλά φυλαγμένο σε κλειστό χώρο και πέρασε στην κατοχή της πολωνικής εταιρείας ένα χρόνο πριν. Είναι σε άριστη κατάσταση, με μόλις 44 χιλιόμετρα στο οδόμετρό του, με μόνο μια μικρή εκδορά 3,5 cm στο δεξί μέρος του εμπρός προφυλακτήρα.

Όπως μάλιστα αναφέρει, πιθανότατα να έγινε πριν χρόνια σε κάποια μεταφορά του αυτοκινήτου. Μάλιστα είναι πρόθυμος να αφαιρέσει από την τιμή το κόστος της επισκευής. Κατά τα λοιπά, το αυτοκίνητο δεν έχει κάποιες ορατές ζημιές. Επιπλέον, έχει δεχθεί την απαραίτητη φροντίδα, αφού εκτός των άλλων έχει καθαριστεί επιμελώς και έχει περαστεί κερί το αμάξωμά του. Δίνεται με τρία κλειδιά και τα εργοστασιακά βιβλία του. Η τιμή του είναι 35.000 zl δηλαδή 7.750 ευρώ.

[ΠΗΓΗ: Carscoops / klasykagatunku]

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...