Διάλεξε online μια από τις ετοιμοπαράδοτες BMW X1 και X2 - νέα υπηρεσία BMW Online Sales Locator

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα και αριθμό αυτοκινήτων, με προνομιακά πακέτα εξοπλισμού και πακέτο BMW Service Inclusive

  • -
  • -

Η BMW δημιούργησε μια νέα υπηρεσία προκειμένου να διευκολύνει την εύρεση νέων ετοιμοπαράδοτων μοντέλων. Μέσω του Online New Cars Special Offers Stock Locator (NSL), οι επισκέπτες της ιστοσελίδας της BMW (www.bmw.gr), μπορούν να εντοπίσουν εύκολα και γρήγορα τα νέα ετοιμοπαράδοτα οχήματα της μάρκας και να επωφεληθούν από τρέχουσες προσφορές.

Η αναζήτηση μοντέλου γίνεται εύκολα μέσω διαθέσιμων φίλτρων που διευκολύνουν τη διαδικασία. Στη συνέχεια, η σελίδα του NSL θα εμφανίσει το αυτοκίνητο, εφόσον είναι ακόμα διαθέσιμο, και το μέλος του Δικτύου των Επίσημων Εμπόρων BMW στο οποίο βρίσκεται. Αφού ο χρήστης συμπληρώσει τη φόρμα ενδιαφέροντας με τα στοιχεία επικοινωνίας του, εκπρόσωπος της εταιρίας θα επικοινωνήσει μαζί του για να προχωρήσει η παραγγελία του μοντέλου.

Στη νέα online υπηρεσία είναι διαθέσιμες οι BMW X1 και BMW X2 οι οποίες προσφέρονται για περιορισμένο χρονικό διάστημα με προνομιακά πακέτα εξοπλισμού και όφελος 5 χρόνια ή 60.000 χλμ. δωρεάν υπηρεσίες service, που ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, για παραγγελίες έως και τις 30 Ιουνίου 2020 και παραδόσεις έως και τις 31 Ιουλίου 2020. Επιπλέον παρέχεται το πακέτο BMW Service Inclusive, που καλύπτει όλες τις εργασίες συντήρησης, συμπεριλαμβανομένων όλων των Γνήσιων Ανταλλακτικών BMW και του λιπαντικού κινητήρα που απαιτείται.

Οι καλυπτόμενες υπηρεσίες συντήρησης είναι οι εξής:

Αλλαγή λιπαντικού και φίλτρου λαδιού κινητήρα (περιλαμβάνεται και συμπλήρωση λιπαντικού)

Έλεγχος αυτοκινήτου

Αντικατάσταση φίλτρου αέρα

Αντικατάσταση φίλτρου καυσίμου

Αντικατάσταση μικροφίλτρου

Αντικατάσταση μπουζί

Αλλαγή υγρών φρένων

Επιπλέον, η υπηρεσία BMW Online Stock Locator ισχύει και για την εύρεση ποιοτικών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων BMW. Mέσω του προγράμματος πιστοποιημένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων BMW Premium Selection, παρέχονται οι παρακάτω αποκλειστικές υπηρεσίες:

24 μήνες εγγύηση.

Έλεγχος αυτοκινήτου 360°.

Χωρίς ανάγκη συντήρησης για 6 μήνες / 10.000 χλμ.

Προσφορές χρηματοδότησης και χρονομίσθωσης.

Ελεγμένο ιστορικό αυτοκινήτου.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...