Δοκιμές σε κάθε έδαφος για το νέο Opel Mokka

Το νέο B-SUV «κακοπερνά» στον πάγο, πάνω από σαμαράκια, στην πίστα

  • -
  • -

Στις αρχές του 2021 θα φθάσει στις εκθέσεις της Opel το Mokka νέας γενιάς. Το B-SUV της γερμανικής μάρκας θα είναι διαθέσιμο και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, η οποία θα ονομάζεται Mokka-e.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι δοκιμές εξέλιξης του Mokka σε διαφορετικά σημεία: στις παγωμένες επιφάνειες του Αρκτικού Κύκλου γίνονται οι ρυθμίσεις στο πλαίσιο και στα ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, στο κέντρο δοκιμών του Rodgau-Dudenhofen, στην κεντρική Γερμανία, ελέγχονται οι αναρτήσεις, τα φρένα και το σύστημα διεύθυνσης, όπως επίσης η ηχομόνωση και η άνεση όταν περνά πάνω από ανώμαλες επιφάνειες.

Το νέο Mokka είναι έως 120 kg ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του, με όφελος τόσο στα δυναμικά του χαρακτηριστικά όσο σε κατανάλωση και εκπομπές ρύπων. Βασίζεται στην πλατφόρμα CMP του Ομίλου PSA, γεγονός που του επιτρέπει να κυκλοφορήσει και ως αμιγώς ηλεκτρικό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ OPEL MOKKA

Βέβαια τα αυτοκίνητα δοκιμών δεν αποχωρίζονται το καμουφλάζ σε πράσινο-μαύρο χρώμα, προκειμένου να μην αποκαλυφθούν σχεδιαστικές λεπτομέρειες του αμαξώματος. Οι δοκιμές θα συνεχιστούν όλο το καλοκαίρι, πριν το νέο Mokka λάβει το «πράσινο φως» για να μπει στη γραμμή παραγωγής, στα τέλη του 2020.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...