Η αποκάλυψη όλων των Batmobile σε ένα βίντεο

Η Warner Bros με ένα βίντεο αφιέρωμα στο Batmobile, ρίχνει φως στο πιο "σκοτεινό" όχημα του κινηματογράφου

  • -
  • -

Αναμφίβολα ο κινηματογράφος μας έχει προσφέρει συγκινήσεις με αρκετά αυτοκίνητα που έγιναν εμβληματικά μέσα από τα γυρίσματα των σειρών που πρωταγωνίστησαν. Ο “Στρατηγός Lee” των Dukes, είναι σίγουρα ένα από αυτά, όπως επίσης και ο KITT από τον “Ιππότη της Ασφάλτου”.

Ωστόσο, το μακροβιότερο μοντέλο που έχει γράψει ιστορία στις μεγάλες και μικρές οθόνες, είναι το Batmobile. Αυτό μαρτυρά και το ντοκιμαντέρ που έβγαλε πρόσφατα σε live streaming στο YouTube η Warner Bros και μπορείτε να το δείτε παρακάτω στο τέλος του θέματος.

Σύμφωνα με τη δημοτικότητα των αυτοκινήτων, αυτό από την ταινία του 1966 που βασίζονταν σε μια Linkoln Futura του 1955, βγαίνει πρώτο. Ακολουθεί αυτό του 1980. Ακολούθησε η παραγωγή του 1989 και 1992, ενώ ένα αρκετά ενδιαφέρον concept του αυτοκινήτου προέκυψε και από τη σειρά animated.

Ακολουθούν τα αυτοκίνητα από τις παραγωγής του 1995 Batman Forever και 2005 Batman Bigins, αλλά και του 2008 Dark Knight, το οποίο έμοιαζε περισσότερο με στρατιωτικό όχημα. Κάτι που ισχύει και το Batmobile του Batman v Superman.

Απολαύστε παρακάτω το βίντεο ντοκιμαντέρ για το Batmobile

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...