Διεθνής Ημέρα Μουσείων: 3 μουσεία αυτοκινήτου που μπορείς να απολαύσεις στην οθόνη σου

Πολλά σπάνια και όμορφα μοντέλα που θα σας ταξιδέψουν, έστω και νοερά

  • -
  • -

Η 18η Μαΐου έχει οριστεί ως η Διεθνής Ημέρα Μουσείων και σίγουρα αποτελεί μια καλή αφορμή για να τα επισκεφτείτε. Μπορεί όχι από κοντά, αλλά υπάρχει η εναλλακτική δυνατότητα να δείτε με όλες σας τις ανέσεις από τον καναπέ σας και την οθόνη σας. Περιηγηθείτε λοιπόν σε αυτά πατώντας πάνω στο όνομα του μουσείου και απολαύστε το βίντεο στο τέλος του θέματος με τα 250 κλασικά αυτοκίνητα.

ΜΟΥΣΕΙΟ HONDA

Με άποψη 360 μοιρών, μπορείτε να δείτε όλα τα σημεία κάθε ορόφου, ξεκινώντας από την είσοδο. Η μεγάλη συλλογή περιλαμβάνει 300 οχήματα, μοτοσικλέτες, αυτοκίνητα και αγωνιστικά, στα οποία αντανακλάται το πάθος που χαρακτηρίζει όλες τις δημιουργίες της Honda.

 

ΜΟΥΣΕΙΟ CITROEN

Χαρακτηριστικά όπως η τόλμη και η καινοτομία, είναι βασικά στοιχεία του DNA της Citroen και, στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 Χρόνων από την ίδρυσή της, δημιούργησε το πρώτο διαδραστικό site με πληροφοφρίες για όλα τα ιστορικά, πρωτότυπα, αγωνιστικά μοντέλα από την ιστορία της, καθώς και για τον ιδρυτή της Andre Citroen.

 

ΜΟΥΣΕΙΟ 250 ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Το Petersen Automotive Museum ανοίγει τις πόρτες του για να δούμε σε ένα απολαυστικό βίντεο τη συλλογή σπάνιων αυτοκινήτων που κρύβει μέσα του. Εκθέματα από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα, μέχρι τα πλέον σύγχρονα και δίπλα στα όμορφα αυτά κομμάτια, αρκετές σπάνιες μοτοσικλέτες.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...