Ποιος θέλει μία Ferrari FXX με 100 δολάρια; (video)

Τι και αν δεν έχουν τα χρήματα να την αποκτήσουν; Νεαροί Βιετναμέζοι βρήκαν τον τρόπο να δημιουργήσουν μία Ferrari FXX

  • -
  • -

Δεν είναι μυστικό, ότι πολλοί θα ήθελαν να έχουν μία Ferrari στο γκαράζ τους. Πόσω μάλλον την κορυφαία και απόλυτη FXX K Evo! Όμως αυτοί που έχουν τη δυνατότητα να την αποκτήσουν ανήκουν σε ένα πολύ μικρό ποσοστό ανθρώπων στον πλανήτη. Αυτό δεν απογοήτευσε δύο φίλους της αυτοκίνησης από το Βιτενάμ, οι οποίοι αφού δεν μπορούσαν να την αγοράσουν, αποφάσισαν να την δημιουργήσουν!

Φυσικά δεν χρησιμοποιήσαν κάποια εξωτικά υλικά όπως ανθρακόνημα και κέβλαρ, αλλά απλό και παραδοσιακό χαρτόνι. Με περίτεχνο τρόπο έδωσαν στο χαρτόνι το σχήμα της FXX, ενώ την έβαψαν στα θρυλικά χρώματα της ιταλικής εταιρείας. Αντί για το 12κύλινδρο σύνολο των 6.200 cc χρησιμοποίησαν ένα κινητήρα μοτοποδηλάτου, ενώ από τα 100 δολάρια που συνολικά στοίχισε η Ferrari τους, το μεγαλύτερο κόστος ήταν τα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED!

Οι ευρηματικοί νεαροί Βιετναμέζοι έχουν δημιουργήσει και άλλες αντίστοιχες κατασκευές από χαρτόνι, και συγκεκριμένα μία Bugatti Chiron αλλά και μία Lamborghini Aventador. Δείτε το σχετικό βίντεο με την FXX K στους δρόμους του Βιετνάμ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...