Θα αυξηθούν ή όχι οι τιμές των διοδίων;

Δείτε τι δήλωσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών σχετικά

  • -
  • -

Το ενδεχόμενο αύξησης των τιμών διέλευσης από τους σταθμούς των διοδίων δεν είναι κάτι που εξετάζει η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον Κώστα Καραμανλή. Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα του ραδιοφώνου της ΕΡΤ, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών ανέφερε ότι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο.

«Δεν πρόκειται να δούμε αυξήσεις στα διόδια γιατί απλούστατα δεν υπάρχει λόγος. Δεν θα βοηθούσε ούτε στην ανάπτυξη του τουρισμού μας, που το έχουμε ανάγκη, ούτε και άλλες δραστηριότητες της ελληνικής οικονομίας», σημείωσε.

Υπενθυμίζεται ότι οι τιμές των διοδίων στους αυτοκινητοδρόμους της χώρας αλλάζουν ελαφρά προς τα πάνω ή προς τα κάτω στις αρχές κάθε έτους, με βάση την τιμαριθμική αναπροσαρμογή. Υπάρχει πάντως μία εκκρεμότητα με τα διόδια της Αττικής Οδού, η αύξηση των οποίων έχει ανασταλεί.

Πριν λίγες ημέρες, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελλάκτωρ, Αναστάσιος Καλλιτσάντσης, δήλωσε σχετικά: «Δεν θέλουμε να αποθαρρύνουμε σε αυτή τη φάση τους χρήστες που μόλις ξεκινούν να επανέρχονται στον δρόμο με μία αύξηση της τιμής των διοδίων».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...