"Subarute" για… επαγγελματίες. Ιεροσυλία ή όχι;

Εταιρεία στις ΗΠΑ φροντίζει για τη μετατροπή του Subaru Impreza σε pick up

  • -
  • -

Η Smyth Performance στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής εξειδικεύεται στην κατασκευή «ειδικών» αυτοκινήτων. Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει την τεχνογνωσία να μετατρέπει επιβατικά αυτοκίνητα σε pick up, με ειδικά κιτ που προσφέρει και έχει σχεδιάσει η ίδια. Μία από τις πιο πρόσφατες δημιουργίες της είναι το «Subarute»! Τι ακριβώς είναι αυτό; Ουσιαστικά, ένα Subaru Impreza το οποίο μετά τις απαραίτητες… επεμβάσεις έχει μεταμορφωθεί σε pick up.



Η συγκεκριμένη εκδοχή βασίζεται στο πάτωμα της δεύτερης γενιάς, και μάλιστα στην έκδοση με το δεύτερο φέις λιφτ. Ο κινητήρας είναι ο γνωστός υπερτροφοδοτούμενος EJ225 προδιαγραφών STI απόδοσης 300 ίππων και 393 Nm ροπής. Η μετατροπή πραγματοποιείται μόνο στο σεντάν αμάξωμα, και μάλιστα στα μοντέλα από το 2002 έως και το 2007. Ακόμα, δεν έχουν ολοκληρωθεί οι λεπτομέρειες που απαιτούνται για τη μετατροπή της στέσιον βάγκον έκδοσης. Στην Smyth Performance αναφέρουν ότι έχουν πραγματοποιήσει σημαντική έρευνα και εξέλιξη, με το συγκεκριμένο κιτ μετατροπής να του επιτρέπει να κινείται με χαρακτηριστική ευκολία εκτός δρόμου.

Σίγουρα, οι Αμερικανοί μπορεί να ενθουσιάζονται με κατασκευές του είδους, αλλά για τους περισσότερους από εμάς μία τέτοιου είδους μετατροπή, μόνο ιεροσυλία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...