H Jaguar Land Rover Ελλάδος αρωγός στον αγώνα κατά του COVID-19

Με προσφορά οχημάτων για τις μετακινήσεις ατόμων από ευπαθείς ομάδες

  • -
  • -

Η Jaguar Land Rover Ελλάδος στέκεται δίπλα στην Πολιτεία και τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, προσφέροντας οχήματα για την εξυπηρέτηση των μετακινήσεων ατόμων με νοητική στέρηση και σύνδρομο DOWN, ατόμων τρίτης ηλικίας, καθώς και πάσχοντες της επάρατης νόσου.

Πιο συγκεκριμένα ο Όμιλος ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ, επίσημος Εισαγωγέας οχημάτων Jaguar Land Rover στην Ελλάδα, παραχώρησε ένα Land Rover Discovery Sport στο Ίδρυμα Περιθάλψεως ατόμων με Νοητική Υστέρηση ή Σύνδρομο Down “ΜΑΡΙΑ ΚΟΚΚΟΡΗ”, που τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Κατά την περίοδο αυτή, το όχημα που παραχωρήθηκε στο ίδρυμα, χρησιμοποιείται για την καθημερινή μεταφορά των ενοίκων στους ιατρούς και θεραπευτές τους. Παράλληλα το ιατρικό προσωπικό του Ιδρύματος παρέχει κατ’οίκον φροντίδα στους μόνιμους συμμετέχοντες στο Κέντρο Ημέρας, οι οποίοι λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας, δεν μπορούν να προσέλθουν στους χώρους του ιδρύματος.

Επιπλέον, ο επίσημος συνεργάτης της JLR Ελλάδος, Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ Α.Ε., παραχώρησε ένα Land Rover Discovery Sport στο Γηροκομείο Πειραιά, το οποίο φιλοξενεί 200 ηλικιωμένους. Το όχημα που παραχωρήθηκε, χρησιμοποιείται κυρίως για τη μεταφορά των ηλικιωμένων σε νοσοκομείο, ιδίως των αιμοκαθαιρούμενων ατόμων, αλλά και για μεταφορά ιατρικού υλικού.

Επίσης, η εταιρεία ΣΠΑΝΟΣ Α.Ε, επίσημος συνεργάτης της JLR Ελλάδος, παραχώρησε ένα Land Rover Discovery Sport στη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ», η οποία φροντίζει σωματικά, ψυχικά, κοινωνικά και πνευματικά ασθενείς με καρκίνο και νόσο του κινητικού νευρώνα και τις οικογένειες τους. Το όχημα που παραχωρήθηκε, χρησιμοποιείται από το ιατρικό προσωπικό της «Γαλιλαίας» προκειμένου να παρέχει τις υπηρεσίες της κατ'οίκον.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...