#μένουμε_σπίτι: Car Movies – The Fast and the Furious

Γρήγορα αυτοκίνητα, κόντρες και εντυπωσιακές καταδιώξεις στην περιπέτεια που έμελλε να αποκτήσει εκατομμύρια φανατικούς φίλους και να δημιουργήσει μία σειρά ταινιών που διαρκεί μέχρι σήμερα

  • -
  • -

Διανομή
2001

Σκηνοθεσία
Rob Cohen

Πρωταγωνιστές
Paul Walker, Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Rick Yune

Διάρκεια
106 λεπτά

Υπόθεση
Fast & Furious (2001): Ένας αστυνομικός διεισδύει μυστικά σε μία συμμορία ληστών που χρησιμοποιούν γρήγορα αυτοκίνητα. Όμως, αφού τους γνωρίζει το δίλημμα μέσα του μεγαλώνει για το αν θα πρέπει να αλλάξει πλευρά.

Η ιστορία
Όλα ξεκινούν με μία ληστεία στην έρημο, όπου τέσσερα Honda Civic ακινητοποιούν ένα φορτηγό και αδειάζουν το περιεχόμενο του. Ένας αστυνομικός αναλαμβάνει να εξιχνιάσει τη συμμορία, η οποία φημολογείται ότι ενεπλέκατε και σε παράνομους αγώνες και κόντρες. Εργάζεται ως μυστικός και αγοράζοντας ένα αυτοκίνητο προσπαθεί να τους προσεγγίσει συμμετέχοντας και αυτός στις κόντρες στους δρόμους της Αμερικής. Η συνέχεια, όμως, δεν εξελίσσεται ακριβώς όπως έχει υπολογίσει, αφού έρχεται πολύ πιο κοντά από ότι περίμενε με τα μέλη της συμμορίας.

 


Τι λέει το GOCAR
Το Fast & Furious ξεκίνησε ως μία αστυνομική περιπέτεια, που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα εξελιχθεί σε ένα από τα πιο επιτυχημένα franchise του σύγχρονου Hollywood. Με τα γρήγορα αυτοκίνητα στο επίκεντρο, η πρώτη ταινία της σειράς είναι αυτή που ξεχωρίζει.

 

Δείτε την ταινία μικρού μήκους εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=HRe0LVDO9zE

#μένουμε_σπίτι

#φρενάρουμε_τον_ιό

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...