Αυτό πρέπει να το δείτε: Οι αγώνες Ράλι την εποχή της απομόνωσης (video)

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός έχει «παγώσει», αλλά ένας φίλος των αγώνων διοργάνωσε το… δικό του Ράλι

  • -
  • -

Η πανδημία του κορονοϊού έχει διακόψει τις αθλητικές διοργανώσεις, και μαζί αυτές του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μαζί και οι αγώνες Ράλι, με τον τελευταίο που διεξήχθη σε επίπεδο Παγκοσμίου Πρωταθλήματος να είναι το Ράλι Μεξικό στις αρχές Μαρτίου. Από τότε, οι οδηγοί βρίσκονται στα σπίτια τους και τα αγωνιστικά κλειδωμένα.
Φυσικά, δεν είναι μόνο οι πρωταγωνιστές του WRC και των εθνικών Πρωταθλημάτων που αναμένουν την επιστροφή στους αγώνες Ράλι, αλλά και οι φίλοι του σπορ. Μην ξεχνάμε, πως πρόκειται για μία ιδιαίτερη μορφή αγώνων που ο θεατής έχει κοντινή επαφή με τις αγωνιστικές κατασκευές στις ειδικές διαδρομές, αλλά και με τους οδηγούς στο σέρβις παρκ.

Κάπως έτσι, ένας λάτρης των αγώνων Ράλι αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό του βίντεο με πρωταγωνιστές αγωνιστικά αυτοκίνητα. Χρησιμοποιώντας τη γνωστή πλέον μέθοδο με τις εικόνες, αναπαριστά το «Ράλι της Απομόνωσης», όπως το αποκαλεί, με εντυπωσιακά περάσματα, αλλά και εξόδους. Έχοντας προσθέσει φυσικό ήχο, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και ευχάριστο, αυξάνοντας την ανυπομονησία μας για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...