Δυνατότητα online παραγγελίας από την Toyota

Ισχύει για όλα τα μοντέλα και την απόκτησή τους χωρίς να χρειαστεί να επισκεφτείτε το κατάστημα

  • -
  • -

Η Toyota επέδειξε γρήγορα αντανακλαστικά στα δεδομένα της νέας εποχής που έφερε ο κορονοϊός. Ακολουθώντας λοιπόν το ρεύμα που θέλει τις online πωλήσεις εν γένει να σημειώσουν σημαντική άνοδο, μας παρουσίασε διαδικτυακά τη νέα της υπηρεσία online κρατήσεων αυτοκινήτου.

Στην πράξη όμως δεν είναι μια νέα υπηρεσία, αφού η Toyota στην Ελλάδα την είχε αξιοποιήσει το 2018 και μάλιστα με επιτυχία, αφού σε μόλις δύο μήνες είχε πουλήσει 65 ειδικές εκδόσεις του Yaris.

Σήμερα, λόγω του κορονοϊού και των επιπτώσεων που έχει στις μετακινήσεις και τις επαφές, “έτρεξε” τις διαδικασίες για να προσφέρει άμεσα τη δυνατότητα παραγγελιών online όλης της γκάμας της.

Η διαδικασία απλή και παρέχεται μέσα από το επίσημο website της Toyota. Εκεί μπορείτε να επιλέξετε το μοντέλο που σας ενδιαφέρει, την έκδοση, το χρώμα και συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας να κάνετε την παραγγελία.

Η κατάθεση της προκαταβολής που πρέπει να είναι το λιγότερο 1% της αξίας του αυτοκινήτου, καταβάλλεται μέσω πιστωτικής κάρτας. Το αποδεικτικό της επιβεβαίωσης της παραγγελίας έρχεται άμεσα, από τον έμπορο που έχετε επιλέξει.

Οι τιμές μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών παραγγελιών είναι κοινές. Προωθητικά προγράμματα που είναι σε ισχύει αφορούν και τις online παραγγελίες, ενώ εξετάζεται από την εταιρεία να υπάρξουν και ειδικές προσφορές για κάποιον που επιλέξει να κάνει την αγορά του αυτοκινήτου του ηλεκτρονικά.

Για την παράδοση του αυτοκινήτου υπάρχει η δυνατότητα να γίνει στο χώρο του αγοραστή και χωρίς αυτός να χρειαστεί να πάει στον αντιπρόσωπο για την παραλαβή, αν το επιθυμεί.

Η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο, ενώ το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Toyota προσφέρει τις υπηρεσίες του καθημερινά από τις 9.00 έως τις 17.00, απατώντας σε ερωτήσεις μέσω e-mail ή τηλεφώνου.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...