Volkswagen, Audi & Skoda σε προνομιακές τιμές μέσω του Mycarnow@Kosmocar

Η Online υπηρεσία αγοράς της Kosmocar δίνει πρόσβαση σε μεγάλο αριθμό άμεσα διαθέσιμων μοντέλων με προνομιακές τιμές

  • -
  • -

Μία νέα ψηφιακή υπηρεσίας, άμεσης κράτησης και αγοράς ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων, παρουσιάζει η Kosmocar. Το Mycarnow@Kosmocar φέρνει τον υποψήφιο πελάτη σε επαφή με ένα μεγάλο αριθμό άμεσα διαθέσιμων μοντέλων των μαρκών που εισάγει η Kosmocar στη χώρα μας. 

Ο υποψήφιος πελάτης έχει πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο στα διαθέσιμα επιλεγμένα αυτοκίνητα των Volkswagen, Audi και Skoda, σε προνομιακές τιμές και χρηματοδότηση. Η υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμη στις αρχικές σελίδες των εταιρικών sites των μαρκών,  Volkswagen.gr, Audi.gr και Skoda.gr αλλά και στους σχετικούς συνδέσμους: 

mycarnow.kosmocar.gr/vw

mycarnow.kosmocar.gr/audi

mycarnow.kosmocar.gr/skoda  

Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα Mycarnow@Kosmocar λειτουργεί παράλληλα και σε συνεργασία με το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της Kosmocar. Παρέχει όλα τα πλεονεκτήματα της εξ αποστάσεως αγοράς αγαθών ενώ προσφέρει τη δυνατότητα και σε υποψήφιους πελάτες που βρίσκονται σε γεωγραφικές περιοχές που δεν υπάρχει Εξουσιοδοτημένος Έμπορος των μαρκών της Kosmocar, να βρουν το μοντέλο που επιθυμούν, εύκολα και γρήγορα. 

Την ίδια στιγμή, ο υποψήφιος πελάτης μέσα από το Mycarnow@Kosmocar επωφελείται από προνομιακές τιμές και ειδική χρηματοδότηση, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα  καταβολής της πρώτης δόσης έξι μήνες μετά την αγορά του αυτοκινήτου. Πρόκειται για τους ίδιους προνομιακούς όρους που ισχύουν άμεσα και για τους επόμενους δύο μήνες και για όσους υποψήφιους πελάτες επισκεφθούν το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της Kosmocar σε όλη την Ελλάδα. 

Στην ειδικά διαμορφωμένη ενότητα Mycarnow@Kosmocar  παρουσιάζονται τα διαθέσιμα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τον υποψήφιο αγοραστή, όπως εξοπλισμός, τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμή, όφελος πελάτη ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα επιλογής για αγορά μετρητοίς ή μέσω χρηματοδότησης. 

Μετά την επιλογή του αυτοκινήτου, ο υποψήφιος πελάτης επιλέγει τον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο που θα αναλάβει την παράδοση του αυτοκινήτου. Ειδικά σε αυτό, τονίζεται ότι το δίκτυο της Kosmocar, τόσο για υπηρεσίες Πωλήσεων όσο και After Sales επαναλειτουργεί με πολύ αυστηρά πρωτόκολλα υγειονομικής προστασίας σε όλες τις διαδικασίες, τηρώντας στο ακέραιο όλες τις οδηγίες της Πολιτείας για την εξασφάλιση της υγείας των εργαζομένων και των πελατών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...