Charles Leclerc: Από τη Ferrari, οδηγός στον Ερυθρό Σταυρό

Μέσα στην εβδομάδα ο Charles Leclerc φόρεσε τη μάσκα του και κυκλοφόρησε στους δρόμους του Μονακό για να συμβάλει στο έργο του Ερυθρού Σταυρού κατά του κορονοϊού

  • -
  • -

Ο οδηγός της Ferrari αυτή την εβδομάδα έβγαλε την αγωνιστική του φόρμα και φορώντας τη μάσκα προστασίας κατά του COVID-19, μοίρασε με ένα φορτηγάκι, για λογαριασμό του Ερυθρού Σταυρού, γεύματα σε ηλικιωμένους ανθρώπους που δεν έχουν τη δυνατότητα να βγουν από το σπίτι τους.

Το εθελοντικό έργο του Charles Leclerc δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό, αφού πρόσφατα, με τη συμμετοχή του σε έναν online αγώνα συνέβαλε στη συγκέντρωση χρημάτων για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Το Πρωτάθλημα της Formula1 βρίσκεται στον πάγο αυτή την περίοδο και εν αναμονή ανακοινώσεων σχετικά με την έναρξη δραστηριοτήτων μέσα στο 2020. Τη Δευτέρα ο Chase Carey, CEO της F1 δήλωσε ότι έχει τεθεί ως στόχος η επιστροφή στους αγώνες να γίνει στις 3 με 5 Ιουλίου στην Αυστρία.

Εκτός από την εθελοντική εργασία, ο Charles Leclerc παίρνει μέρος και σε αγώνες… διαδικτυακούς. Ακόμα και εκεί τα καταφέρνει εξαιρετικά, αφού στους δυο πρώτους αγώνες, έχει ισάριθμες νίκες.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...