Δείτε πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς την Πρωτομαγιά

Πώς θα λειτουργήσουν μετρό, τραμ, λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικός, προαστιακός και τρένα

  • -
  • -

Το τραμ, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα λειτουργήσουν κανονικά την Πρωτομαγιά (Παρασκευή), όπως αποφάσισαν τα σωματεία των εργαζομένων. Στο μετρό θα λειτουργήσει κανονικά οι γραμμές 2 και 3, όχι όμως και το τμήμα Δουκ. Πλακεντίας - Αεροδρόμιο και αντίστροφα.

Ακινητοποιημένα θα είναι επίσης ο ηλεκτρικός και τα τρένα σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας. Όπως ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα σιδηροδρομικό δρομολόγιο, συμπεριλαμβανομένου και του Προαστιακού της Αθήνας, λόγω συμμετοχής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ για την ημέρα της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Πέμπτη 30 Απριλίου δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο μεταξύ Θεσσαλονίκης - Σερρών (αμαξοστοιχία 3632). Την Παρασκευή 1η Μαΐου καταργούνται όλες οι επιβατικές αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καθώς και τα λεωφορεία που εκτελούν εσωτερικές διαδρομές εντός του Δικτύου, ενώ το Σάββατο 2 Μαΐου στο τμήμα γραμμής μεταξύ Σερρών-Θεσσαλονίκης δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας 3631.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...