Μετά το Yaris έρχεται και η Corolla Cross!

Διαρροή εικόνων ενός καμουφλαρισμένου SUV στην Ταϊλάνδη, μαρτυρά πως πρόκειται για την έκδοση Cross της Corolla

  • -
  • -

Η Toyota δραστηριοποιείται έντονα στην κατηγορία των SUV και οχημάτων ελευθέρου χρόνου. Έτσι, μετά το Yaris Cross η ιαπωνική εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει και να προσφέρει μία αντίστοιχη έκδοση για την Corolla. Θα διατίθεται σε διάφορες αγορές στον κόσμο και ήδη διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες ενός καμουφλαρισμένου μοντέλου στους δρόμους της Ταϊλάνδης.

Αναμένεται να βασίζεται στην πλατφόρμα TNGA της Toyota και πιθανότατα θα αποτελεί μία πιο πρακτική εναλλακτική του C-HR. Παράλληλα, θα είναι σημαντικά πιο προσιτό σε κόστος κτήσης συγκριτικά με το RAV-4. Την ίδια ώρα, σε σχέση με το Yaris Cross που παρουσιάστηκε πριν από μερικές ημέρες, θα προσφέρει μεγαλύτερους χώρους. Το πιο πιθανό σενάριο θέλει το νέο μοντέλο να διατίθεται με τους δύο υβριδικούς κινητήρες που προσφέρονται στην Corolla σήμερα, των 1.800 και 2.000 cc.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά θα παρουσιαστεί στις ασιατικές αγορές, ενώ θα ακολουθήσει η Αμερική. Ακόμα, δεν έχει γνωστοποιηθεί ή επισημοποιηθεί αν θα είναι διαθέσιμο και στην ευρωπαϊκή αγορά.

Πηγή: Motor1.com

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...