#μένουμε_σπίτι: Car Movies – Taxi

Ένα τροποποιημένο και αναβαθμισμένο Peugeot 406 που είναι προορισμένο να λειτουργεί ως ταξί, αναστατώνει τους δρόμους της Μασσαλίας

  • -
  • -


Διανομή

1998

Σκηνοθεσία
Gerard Pires

Πρωταγωνιστές
Samy Naceri, Frederic Diefenthal, Marion Cotillard, Maunuela Gourary

Διάρκεια
86 λεπτά

Υπόθεση
Taxi (1998): Ο Daniel είναι ένας διανομέας πίτσας που κατάφερε να πάρει άδεια οδήγησης ταξί. Έχοντας στη διάθεση του ένα αναβαθμισμένο Peugeot 406, ξεκινάει κυνηγημένος από την αστυνομία για να καταλήξει στο τέλος να συνεργαστεί μαζί της.

 

Η ιστορία
Ο Daniel είναι ταλαντούχος οδηγός και διανομέας σε εστιατόριο με πίτσα, ενώ δεν έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση την αστυνομία, παραβαίνοντας συχνά τους νόμους με τη βέσπα του. Αυτό δεν θα αλλάξει την ημέρα που θα πάρει στα χέρια του την πολυπόθητη άδεια ταξί. Το αυτοκίνητο του είναι ένα εντυπωσιακό Peugeot 406, το οποίο έχει μία σειρά από αναβαθμίσεις που θυμίζουν αγωνιστική κατασκευή! Την ίδια περίοδο στην Ευρώπη υπάρχει μία συμμορία που ληστεύει τράπεζες και διαφεύγουν έχοντας στη διάθεση τους Mercedes 500E. Η αστυνομία συλλαμβάνει τον Daniel για παράνομη οδήγηση, αλλά του προτείνει να βοηθήσει στη σύλληψη της συμμορίας με αντάλλαγμα την αθώωση του. Και η συνέχεια είναι εκρηκτική όσο και απρόβλεπτη.

Τι λέει το GOCAR
Από την εναρκτήρια σκηνή με τη βέσπα, μέχρι και τα εντυπωσιακά περάσματα του Peugeot 406, το Taxi είναι μία διασκεδαστική περιπέτεια, με στιγμές γέλιου, δράση, καταστροφές και εντυπωσιακές καταδιώξεις!

Δείτε το trailer
https://www.youtube.com/watch?v=8nANiVnDJOo

#μένουμε_σπίτι

#φρενάρουμε_τον_ιό

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...