#μένουμε_σπίτι: Ζωγράφισε και κέρδισε ένα Land Rover Defender LEGO

Όσο μένουμε σπίτι η Land Rover μας προσφέρει στιγμές διασκέδασης για να κάνουμε πιο ευχάριστες στιγμές στο σπίτι, αλλά και ένα όμορφο δώρο

  • -
  • -

Το Land Rover Defender με το γνωστό σκληροτράχηλο DNA, αποτελεί ένα σύμβολο περιπέτειας και ελευθερίας, όπως έχει αποδείξει μέσα από την ιστορία του. Στην νέα του γενιά είναι αποκλειστικά διαθέσιμο (στη χώρα μας) με το μακρύ αμάξωμα που φιλοξενεί μέχρι 7 άτομα και με πλούσια γκάμα κινητήρων, βενζίνης και diesel. Από τον Μάιο θα βρίσκεται στην Ελλάδα και σίγουρα ανυπομονούμε να το οδηγήσουμε σε νέες περιπέτειες.

Ωστόσο και μέχρι τότε, κάνουμε υπομονή και #μένουμε_σπίτι. Οι μικροί φίλοι μπορούν όμως να πάρουν ξυλομπογιές και μαρκαδόρους και να δώσουν χρώμα στα ταξίδια των ονείρων μας, λαμβάνοντας έτσι μέρος και στον διαγωνισμό LEGO DEFENDER.

Εκτυπώστε από την gallery του θέματος τα σκίτσα του νέου Land Rover DEFENDER πλάι στην άγρια ζωή της Ναμίμπια, επιλέξτε ποιο θα ζωγραφίσετε και μετά ανεβάστε το, μαζί με ένα σχόλιο στο λογαριασμό facebook της Land Rover Ελλάδος και παράλληλα δημοσιεύστε την στο προφίλ σας κάνοντας mention την Land Rover Greece έως και την Πέμπτη 23 Απριλίου και μπείτε στην κλήρωση για ένα LEGO Technic Land Rover DEFENDER.

Οι μεγαλύτεροι, όσο #μένουμε_σπίτι μπορούμε να “σχεδιάσουμε” πως θέλουμε το δικό μας Land Rover Defender.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...