Θέλεις Volvo; Τώρα μπορείς να το παραγγείλεις διαδικτυακά

Μία νέα online πλατφόρμα λανσάρει η ελληνική αντιπροσωπεία της μάρκας

  • -
  • -

Μία προσωποποιημένη, ασφαλής online εξυπηρέτηση με ξεχωριστά προνόμια έρχεται από την Volvo Car Hellas. Το Volvo Online Ordering είναι το εργαλείο για online παραγγελίες.

Από την άνεση και την ασφάλεια του προσωπικού του χώρου, ο υποψήφιος πελάτης μπορεί πλέον να βρει συγκεντρωμένες όλες τις τρέχουσες προσφορές για τα μοντέλα της Volvo και να κατοχυρώσει αυτή που τον ενδιαφέρει, ενώ ο Επίσημος Διανομέας της επιλογής του θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί του.  

Η πλατφόρμα λανσάρεται σε μια συγκυρία όπου η προστασία που προσφέρουν οι online επαφές αναδεικνύεται σε προτεραιότητα. Με ένα “κλικ”, ο πελάτης μπορεί να απολαύσει την εμπειρία Volvo, με έμφαση στην ασφαλή, προσωπική επαφή. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ VOLVO XC40

Εκτός από την περιεκτική πληροφόρηση που λαμβάνει για όλες τις τρέχουσες προσφορές, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να εξερευνήσει τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα που προσφέρονται σε συνεργασία με τη Eurobank, αλλά και να υλοποιήσει τα πρώτα στάδια της παραγγελίας του. Έτσι, κρατώντας τις αποστάσεις offline, μπορεί να “κρατήσει” ένα Volvo online.  

Η Volvo Car Hellas, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για κορυφαία εμπειρία σε όλα τα σημεία επαφής με τον πελάτη, θα εμπλουτίζει διαρκώς την πλατφόρμα με νέες δυνατότητες.

 

Η πλατφόρμα βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.volvocars.com/gr/services/design-and-buy/volvo-online-ordering



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...