Χαμηλές πτήσεις στο Nurburgring (VIDEO)

Μπορεί σήμερα οι πύλες της «Πράσινης κόλασης» να είναι κλειστές, αλλά μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα των εταιρειών αλώνιζαν στην πίστα

  • -
  • -

Η πίστα του Nurburgring αποτελεί τα τελευταία χρόνια γνωστό πεδίο δοκιμών για τις εταιρείες αυτοκινήτου. Δεν είναι τυχαίο, ότι οι περισσότερες από αυτές προτιμούν την «Πράσινη Κόλαση» για να πραγματοποιήσουν τις τελευταίες ρυθμίσεις στα μοντέλα τους πριν αυτά βγουν στην παραγωγή. Ειδικά για κατασκευές με σπορ και δυναμικά χαρακτηριστικά, κάτι τέτοιο μοιάζει πλέον επιβεβλημένο. Κάπως έτσι, υπάρχουν μέρες που καμουφλαρισμένα μοντέλα γυρνούν ατελείωτες ώρες στη διαδρομή των 21 χιλιομέτρων.

Σήμερα, στην εποχή της πανδημίας του κορονοϊού οι πόρτες της φημισμένης πίστας είναι κλειστές. Ο θόρυβος από τις εξατμίσεις έχει κοπάσει και στο δάσος του Nurburg επικρατεί ηρεμία. Κάτι που σίγουρα θα αλλάξει στο άμεσο μέλλον. Μέχρι τότε, ας θυμηθούμε τις μέρες που τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα πετούσαν στη διαδρομή και συγκεκριμένα στο 4ο χλμ. στο γνωστό σημείο Flugplatz, όπου τα περισσότερα από τα αυτοκίνητα για λίγη ώρα βρίσκονται στον αέρα. Απολαύστε το!

[ΠΗΓΗ: TouriClips / YOUTUBE]

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...