Το Kia Soul EV ανακηρύχθηκε Παγκόσμιο Αυτοκίνητο Πόλης για το 2020

Κατέκτησε το βαρύτιμο βραβείο στο World Car of the Year στον οποίο, μεταξύ των 86 δημοσιογράφων παγκοσμίως ψηφίζει και ο δικός μας Μιχάλης Γεωργιάδης

  • -
  • -

Η Kia σάρωσε στο Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς (WCOTY), αφού πήρε δύο τίτλους. Το αμιγώς ηλεκτρικό Kia Soul EV ψηφίστηκε από τους 86 δημοσιογράφους που συμμετέχουν στο θεσμό, ως το World Urban Car (Παγκόσμιο Αυτοκίνητο Πόλης), ενώ το μεγάλο Kia Telluride ψηφίστηκε ως το World Car of the Year (Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς).

Όσον αφορά το πλήρως ηλεκτρικό Kia Soul EV ανακηρύχθηκε το ιδανικό αυτοκίνητο για την πόλη, καθώς συνδυάζει επιδόσεις μηδενικών ρύπων και μια εντυπωσιακή αυτονομία με ένα κόμπακτ αμάξωμα, ενδιαφέρουσα σχεδίαση και υψηλά επίπεδα πρακτικότητας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ KIA SOUL EV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

 

Το compact Kia Soul EV διαθέτει ένα ισχυρό ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης με μπαταρίες 64 ή 39,2 kWh. Με μια φόρτιση μπορεί να καλύψει μέχρι και 452 χιλιόμετρα (μοντέλο με μπαταρία 64 kWh, συνδυασμένος κύκλος WLTP), προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη αυτονομία από πολύ πιο ακριβά ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Αυτό το καθιστά ιδανικό σύντροφο μετακίνησης, τόσο μέσα στην πόλη όσο και πέρα από τα όριά της. Η αυτονομία του αυξάνεται από μια σειρά  προηγμένων τεχνολογιών μεταξύ αυτών και η ανάκτηση ενέργειας κατά το φρενάρισμα, που εξασφαλίζουν το ότι οι οδηγοί μπορούν να μεγιστοποιήσουν την απόσταση που θα καλύψουν με μία και μόνο φόρτιση.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...