Bραβείο World Car Design of the Year για το Mazda3. Το άξιζε!

Επιβραβεύτηκε η σχεδιαστική φιλοσοφία των Ιαπώνων από το θεσμό WCOTY, στον οποίο συμμετέχει και ο δικός μας Μιχάλης Γεωργιάδης

  • -
  • -

Τον βαρύτιμο τίτλο World Car Design of the Year 2020 κατέκτησε το Mazda3. Ένα σημαντικό βραβείο, που ήρθε μαζί με τη συμπλήρωση των 100 ετών της ιαπωνικής εταιρείας.

Μάλιστα το Mazda3 είναι το δεύτερο Mazda που κατακτά αυτόν τον τίτλο, αφού και το MX-5 το είχε καταφέρει αυτό, το 2016. Γεγονός που έρχεται ως επιβράβευση της σχεδιαστικής φιλοσοφίας Kodo που παρουσιάστηκε το 2010 και το Mazda3 ήταν αυτό που την ανέδειξε στη σύγχρονη μορφή της.

Διαβάστε τη Δοκιμή του Mazda3 1.8 SkyActiv-D

Ο Akira Marumoto, Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Mazda Motor Corporation δήλωσε σχετικά: “Πριν την παραλαβή του συγκεκριμένου βραβείου, η Mazda Motor Corporation θα ήθελε να εκφράσει τη αμέριστη συμπαράστασή της προς όλους εκείνους που επλήγησαν από το νέο κορωνοϊό. Αισθανόμαστε μεγάλη τιμή που παραλαμβάνουμε το βραβείο World Car Design της χρονιάς, σε μία συμβολική για εμάς χρονιά που γιορτάζουμε τα 100 χρόνια από την ίδρυση της Mazda. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας, μοναδικά προϊόντα, design, τεχνολογίες και εμπειρίες”.


 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...