GOCAR Magazine 76: Life Goes On

Μένουμε μέσα όλοι, αλλά ταξιδεύουμε νοερά με το νέο τεύχος του GOCAR Magazine

  • -
  • -

Μπορεί οι δρόμοι να είναι άδειοι από αυτοκίνητα, με τις δοκιμές να έχουν σταματήσει, αλλά, εμείς εδώ στο GOCAR συνεχίζουμε να δουλεύουμε από το σπίτι μας δυνατά. Στο νέο GOCAR Magazine 76 δοκιμάζουμε επί ελληνικού εδάφους το νέο Volkswagen Golf κάνοντας μάλιστα την πρώτη του video δοκιμή και σας αποκαλύπτουμε όλες τις πτυχές του.

Στις πιο πρόσφατες δοκιμές στο δρόμο είναι αυτή της Mercedes-Benz GLC Coupe, που συνδυάζει τους κόσμους δύο κατηγοριών, και η μικρή έκδοση του δυναμικού Kia Stonic. Πριν μείνουμε σπίτι, πήραμε τα βουνά –και το ευχαριστηθήκαμε- με δυο ποθητά αυτοκίνητα, φτιαγμένα για οδήγηση, το Ford Focus ST και Renault Megane R.S.

Από την άλλη και με τα νέα δεδομένα, ταξιδέψαμε… αυτή τη φορά νοερά, στις μαγευτικές διαδρομές που είχαμε κάνει παλαιότερα, αλλά προσμένουμε να ξαναβρεθούμε εκεί σύντομα. Οχήματα σε αυτά τα… ταξίδια, η Jaguar E-PACE, που σπάει τα στερεότυπα των SUV, το αστέρι της μικρομεσαίας κατηγορίας, η νέα Mercedes-Benz A-Class, το μικρό Volkswagen Polo που τρυπώνει στα στενά της πόλης και το δραστήριο Kia XCeed που μας πήρε τα μυαλά και σκαρφαλώσαμε στα πιο ψηλά βουνά.

Οι αλλαγές που έχει επιφέρει στη ζωή η πανδημία επηρεάζει δίχως άλλο και την αγορά αυτοκινήτου. Μιλήσαμε με στελέχη εταιρειών για τους τρόπους που θα την αντιμετωπίσουν, αλλά και τις εκτιμήσεις τους για την αγορά.

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν από το App Store αν έχεις iPad ή από το Play Store αν έχεις Android tablet ή smartphone, και απόλαυσέ το όπου κι αν είσαι!

 

GOCAR MAGAZINE #76 - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

TEST

Ford Focus ST & Renault Megane R.S.

Kia Stonic 1.0 T-GDi 100 PS

Mercedes-Benz GLC Coupe 300 d 4MATIC

Triumph Street Triple 765 RS

Volkswagen Golf 1.5 eTSI

TREND CAR

Renault Twingo Electric

DS Aero Sport Lounge

ΘΕΜΑΤΑ

Η αγορά του αυτοκινήτου στην εποχή του κορονοϊού

Best ‘90ies GTi

5 Car Movies

4 Συμβουλές Προστασίας του Αυτοκινήτου

Volkswagen Golf History

FEATURE ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Jaguar E-Pace

Kia XCeed

Mercedes-Benz A-Class

Volkswagen Polo

INTERVIEW

Νάσος Δέδες

Δημήτρης Καββούρης

Νικόλας Μπέρναρντ

Νίκος Νοταράς

Νίκος Πρέζας

Νίκος Χαλβατζής

Κωστής Χατζηδάκης

Χάρης Δάνδουρας

VIDEO THEME

Asphalt Legends 9 - Porsche

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...